חשבתי שאת באמת הולכת למכור אותה.... בניתי על רווחים T_T
ל ליסאן New member 6/3/07 #167 נראה לך הייתי מתחלקת?../images/Emo41.gif קיבלת עדן על הידיים זה מספיק ...ותמיד יש את השנייה
E EreWind New member 6/3/07 #281 ../images/Emo187.gif ילדה גידלתי ורוממתי... ואני גאה בה כל כך *________* אךךךך י'שקסית!~!!~!~!~ אה כן וליאון גם אתה יצאת נחמד P=
../images/Emo187.gif ילדה גידלתי ורוממתי... ואני גאה בה כל כך *________* אךךךך י'שקסית!~!!~!~!~ אה כן וליאון גם אתה יצאת נחמד P=
K Kawaii Me New member 6/3/07 #295 ../images/Emo204.gifהולי שיט ! התמונה הזו ממש טובה XD אני לא מאמינה פשוט ._. *מעלה לדוויאנט*
ל ליסאן New member 6/3/07 #165 ואחרונה כי אז המצלמה מתה ../images/Emo41.gif ג'ק *_* תמונות נוספות שצונזרו למען ביטחון הציבור וביטחוני האישי שמורים במערכת וימסרו למי שיביא לי הגנה מספקת (או ישלם מספיק)
ואחרונה כי אז המצלמה מתה ../images/Emo41.gif ג'ק *_* תמונות נוספות שצונזרו למען ביטחון הציבור וביטחוני האישי שמורים במערכת וימסרו למי שיביא לי הגנה מספקת (או ישלם מספיק)
T TheHermit New member 6/3/07 #194 חיפשתי את זה! תודה, ידעתי שיש תמונה כזאת וחיפשתי אותה. כנראה מי שצילם עם המצלמה שלי איבד את דעותיו לרגע. או אולי לא שם לב מה הוא עושה מתוך קנאה
חיפשתי את זה! תודה, ידעתי שיש תמונה כזאת וחיפשתי אותה. כנראה מי שצילם עם המצלמה שלי איבד את דעותיו לרגע. או אולי לא שם לב מה הוא עושה מתוך קנאה
ל ליסאן New member 6/3/07 #264 אתה היית ג'ק? ../images/Emo41.gif כי אם כן יש לך עוד תמונות על המצלמה שאני רוצה >_< והתחפושת הייתה מעולה
אתה היית ג'ק? ../images/Emo41.gif כי אם כן יש לך עוד תמונות על המצלמה שאני רוצה >_< והתחפושת הייתה מעולה
T TheHermit New member 6/3/07 #269 כן כן, היה זה אני שלחתי כבר לשיר את התמונות איתה - יש עוד דברים ספציפים שתרצי ?