לא ראיתי אותך בכלל :(
פ פונצית גירל האמיתית New member 22/12/06 #107 תודה רבה ניר!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif כל הכבוד על ההשקעה, רק למה כל כך הרבה תמונות שלי? *מיבבת*
תודה רבה ניר!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif כל הכבוד על ההשקעה, רק למה כל כך הרבה תמונות שלי? *מיבבת*
פ פונצית גירל האמיתית New member 22/12/06 #136 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif
ש שמקססן New member 22/12/06 #146 וואו אחלה תמונות ניר! ולא יצאתי אידיוט לחלוטין בהן (חוץ מבזאת שאתה השמדת. השמדת אותה, נכון? אני יודע איפה אתה גר...) הצמות שלי 3> תודה יוליה וכולכם כוסיות, באמת.
וואו אחלה תמונות ניר! ולא יצאתי אידיוט לחלוטין בהן (חוץ מבזאת שאתה השמדת. השמדת אותה, נכון? אני יודע איפה אתה גר...) הצמות שלי 3> תודה יוליה וכולכם כוסיות, באמת.
G genz New member 24/12/06 #182 אני חשבתי יותר בכיוון של מאגנום 50. לפיקות הברכיים... אבל ההצעה שלך יותר טובה
H holy thunderforce New member 25/12/06 #191 וואו איזה תמונות מגניבות! ובזמן שאתם ביליתם לכם בעזריאל אני עשיתי מבחן במתמטיקה!! (עכשיו אתם יכולים לנחם אותי...) אוווף אני מתגעגעת לכולכם..
וואו איזה תמונות מגניבות! ובזמן שאתם ביליתם לכם בעזריאל אני עשיתי מבחן במתמטיקה!! (עכשיו אתם יכולים לנחם אותי...) אוווף אני מתגעגעת לכולכם..