הכדורסלן של מריאן
E Evil Pig New member 5/7/06 #92 זהו! אלו התמונות שיש , יש עוד אבל הן עברו צנזורה כי אנשים לא יצאו טוב ואני מכיר את הבעיה מקרוב אז ריחמתי מקווה שכל מי שהיה נהנה! ומי שלא יהנה מלראות את התמונות וניפגש גם במפגשים ונקווה גם לא זהו! יום ניפלא!
זהו! אלו התמונות שיש , יש עוד אבל הן עברו צנזורה כי אנשים לא יצאו טוב ואני מכיר את הבעיה מקרוב אז ריחמתי מקווה שכל מי שהיה נהנה! ומי שלא יהנה מלראות את התמונות וניפגש גם במפגשים ונקווה גם לא זהו! יום ניפלא!
R Rage Of Fire New member 6/7/06 #149 מה עם הגיטרות?! שכחת לשים את התמונה שבר עשתה ושאני עשיתי לגיטרה! שצילמנו את הצוואר של הגיטרה!
C Chenush LOVE Anime New member 5/7/06 #95 ../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifנראה שהיה כיף מפגש הבא- אני שם! [נו, רק לא ב-16 או 17. והכי חשוב- לא ב-24! יש 5 קליפים של סיסטם ב-16:30!]
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifנראה שהיה כיף מפגש הבא- אני שם! [נו, רק לא ב-16 או 17. והכי חשוב- לא ב-24! יש 5 קליפים של סיסטם ב-16:30!]
P pluplup New member 5/7/06 #97 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני הבנאדם הכי לא פוטוגני שקיים!!!!!!!!!! עכשיו אני בטוח שמישו מת מול המחשב!!!!!!!! כולנו נזכור אותו לנצח ת.נ.צ.ב.ה. כולם כ"כ פוטוגנים חוץ ממני!!!!!!!
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני הבנאדם הכי לא פוטוגני שקיים!!!!!!!!!! עכשיו אני בטוח שמישו מת מול המחשב!!!!!!!! כולנו נזכור אותו לנצח ת.נ.צ.ב.ה. כולם כ"כ פוטוגנים חוץ ממני!!!!!!!