E Evil Pig New member 13/4/06 #384 אישתי ואולגה! - אני צילמתי! יצאתן מעולה - העיקר בכיתן שאתן לא פוטוגניות..
T The Night Masquerade New member 13/4/06 #385 ../images/Emo24.gif התמונה ממש יפה, אהבתי שאתה מתסכל לשם ואני כזה מנסה לדבר בפלאפון קרדיט לניר
ס סער טובי New member 13/4/06 #396 חחחח אז מה אם את עם הפה פתוח בצורה סקסית כאילו את מנסה לפתות מישהו P:
ס סער טובי New member 14/4/06 #546 :'( ככה מוכנה לוותר עליי לסתם אחד כמו עיתון משומש :'( *חש נבגד* *בוכה בפינה חשוכה*
E Evil Pig New member 15/4/06 #548 אני לא סתם אחד! אני זה אני... טיפה כבוד סער... חוץ מזה היא לא וויתרה עליך אתה זה שלא רצית בגלל שיש לך חברה..
אני לא סתם אחד! אני זה אני... טיפה כבוד סער... חוץ מזה היא לא וויתרה עליך אתה זה שלא רצית בגלל שיש לך חברה..
ס סער טובי New member 15/4/06 #554 אבל היא לא יכולה סתם ככה לברוח אליך היא צריכה לנסות לשכנע, או לבכות עליי קצת או לפחות לפתות אותך מחדש! אסור לך להתפתות מפיתוי שנעשה אליי!! שתפתה אותך, אין לי בעיה, אבל אל תשתמש בשלי :'(
אבל היא לא יכולה סתם ככה לברוח אליך היא צריכה לנסות לשכנע, או לבכות עליי קצת או לפחות לפתות אותך מחדש! אסור לך להתפתות מפיתוי שנעשה אליי!! שתפתה אותך, אין לי בעיה, אבל אל תשתמש בשלי :'(