אופיר ואולגה III
T The legendary DuDe New member 13/4/06 #404 touch my* Jim* and die? אוקיי../images/Emo9.gif תגני עלי פינית
T TarwenR New member 15/4/06 #557 זה גים בכוונה אני לא קוראת לך ג'ים אתה יודע אני אגן עליך עדי תתחלקי קצת קמצנית ;[
V Vampiria in a night New member 13/4/06 #491 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif התמונה הכי יפה בעולם! וואו. ממש ממש יפה האח. שני אנשים יפים אחד ליד השני- יוצר רק שלמות וואו!! [כי אין לי מילים אז אני מצליחה להגיד רק "וואו" ] וואוווו!!!
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif התמונה הכי יפה בעולם! וואו. ממש ממש יפה האח. שני אנשים יפים אחד ליד השני- יוצר רק שלמות וואו!! [כי אין לי מילים אז אני מצליחה להגיד רק "וואו" ] וואוווו!!!
B Blade Of Fire New member 13/4/06 #521 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקאט פייט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif יהיה מעניין.... עדי נגד אולגה,נדיר, לינוי וקשת.... איפה הבוץ כשצריך אותו?
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקאט פייט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif יהיה מעניין.... עדי נגד אולגה,נדיר, לינוי וקשת.... איפה הבוץ כשצריך אותו?
V Vampiria in a night New member 13/4/06 #522 מממ סליחה?! אני אל נלחמת על אף אחד! נלחמים עלי בייב חחחחחח ממש הצחקת אותי
ס סער טובי New member 14/4/06 #532 חחח ובתוך כל המהומה, בזמן שחולצות נקרעות ואיברי גוף נחשפים (ררר ) אני אגנוב לי את ג'ים בשקט P: