לא זיהיתי אותך בלי זקן,ואי אני בשוק
G Gaius Octavius New member 12/4/06 #45 עופר../images/Emo99.gif ושירן../images/Emo99.gif אגב, אתם אחת הסיבות למה היו בהתחלה 282 תמונות. אתם כאלה חמודים שצילמתי כל כך הרבה תמונות שלכם שזה לא יאמן
עופר../images/Emo99.gif ושירן../images/Emo99.gif אגב, אתם אחת הסיבות למה היו בהתחלה 282 תמונות. אתם כאלה חמודים שצילמתי כל כך הרבה תמונות שלכם שזה לא יאמן
G Gaius Octavius New member 12/4/06 #46 סער, עידן ואליאור. ולכל האווילים - אליאור זה החייל. הוא האבא של כולנו. הוא הקים את הפורום! חהחה! סווטי טעתה
סער, עידן ואליאור. ולכל האווילים - אליאור זה החייל. הוא האבא של כולנו. הוא הקים את הפורום! חהחה! סווטי טעתה
ס סער טובי New member 12/4/06 #224 תמונה מעולה ^^ היא מסמלת בדיוק את כל מה שקרה שם! עידן עוד עם היד על השיער שמשכתי לו אני בדיוק יורד מאליאור ואליאור מקווץ כזה אחרי שרכבתי עליו P:
תמונה מעולה ^^ היא מסמלת בדיוק את כל מה שקרה שם! עידן עוד עם היד על השיער שמשכתי לו אני בדיוק יורד מאליאור ואליאור מקווץ כזה אחרי שרכבתי עליו P:
B Blade Of Fire New member 12/4/06 #291 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תמונה נסגדת