תכלס XDDD
ש שמקססן New member 12/4/06 #216 ניר אתה מלך אחלה תמונות', אפילו יש אחת או שתיים שלי שהן סבירות פחות או יותר! והתמונה האחרונה של עופר עשתה לי דז'ה-וו, נראה לי הייתה אחת כזאת גם במפגש הקודם..
ניר אתה מלך אחלה תמונות', אפילו יש אחת או שתיים שלי שהן סבירות פחות או יותר! והתמונה האחרונה של עופר עשתה לי דז'ה-וו, נראה לי הייתה אחת כזאת גם במפגש הקודם..
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/4/06 #279 כל הכבוד ניר!../images/Emo24.gif יצאו תמונות מעולות. :] למרות שיש לי הבעה מאוד מאוד מטומטמת בחלקן אבל זה אחרי הכול הכישרון של המצלמה שלך.
כל הכבוד ניר!../images/Emo24.gif יצאו תמונות מעולות. :] למרות שיש לי הבעה מאוד מאוד מטומטמת בחלקן אבל זה אחרי הכול הכישרון של המצלמה שלך.
ש שמקססן New member 13/4/06 #314 איפה לינוי ותמונות'יה? אני רוצה תמונה של הבלון המגניב שלי, למרות שיש לי אותו כן מולי O_ם וגם כל התמונות המצחיקות שצילמת, במיוחד עם הזקן הסוטה הזה XD
איפה לינוי ותמונות'יה? אני רוצה תמונה של הבלון המגניב שלי, למרות שיש לי אותו כן מולי O_ם וגם כל התמונות המצחיקות שצילמת, במיוחד עם הזקן הסוטה הזה XD
T The Night Masquerade New member 13/4/06 #391 ../images/Emo41.gifאממ היום אני מתחילה להעלות../images/Emo41.gif יש לי עבודה די לא קלה..:/
S slallum New member 13/4/06 #350 עזוב אותך ניר =] אתה יודע שאתה יכול לצלם אותי כמה שבא לך, לא משנה כמה מטומטם אני יוצא ואתה יכול לצלם את שירן, כל עוד אתה שולח לי כל תמונה שלה כבוד על ההשקעה
עזוב אותך ניר =] אתה יודע שאתה יכול לצלם אותי כמה שבא לך, לא משנה כמה מטומטם אני יוצא ואתה יכול לצלם את שירן, כל עוד אתה שולח לי כל תמונה שלה כבוד על ההשקעה
T The Night Masquerade New member 13/4/06 #392 ../images/Emo41.gifתמונות!../images/Emo41.gif אני מבקשת שלא להגיב עד שאני לא מסיימת להעלות את כולם [יהיה לי עומס רציני].
../images/Emo41.gifתמונות!../images/Emo41.gif אני מבקשת שלא להגיב עד שאני לא מסיימת להעלות את כולם [יהיה לי עומס רציני].