חחחחחח למה הבנות החליפו בגדים?
S Sweet Russian Girl New member 15/7/05 #102 ../images/Emo6.gif ומה דניאל ואלינה לא היו נוכחים בזה??חח
S Sweet Russian Girl New member 15/7/05 #104 אווווווווווווווווווווווווווווו מעניין גם אני רוצה רק לא הדדי(בא לי להיות רק הצופה )
S Sweet Russian Girl New member 16/7/05 #107 משעמם לי.. אז אני שמה סתם תמונוות=) זה אני עם שתי חברות שלי אולגה ונטשה ביום שלישי ביום הולדת של אולגה בקפה שלה=)
משעמם לי.. אז אני שמה סתם תמונוות=) זה אני עם שתי חברות שלי אולגה ונטשה ביום שלישי ביום הולדת של אולגה בקפה שלה=)
S SpyKid New member 16/7/05 #111 גמלי טיפה משעמם... אתמול ראיתי מלחמת הכוכבים ומיד אחרי זה שר הטבעות [במחשב], אז בזמן הצפייה בשני כל שניה דמיינתי איך עכשיו יקפוץ איזה ג'דיי עם לייטסייבר ויהרוג את האורקים [סתם לא קשור, עזבו.. חחח] יש לך אולי עוד תמונות מהמסיבה של דניאל-ולן-אדריאן..? אוף, איפה קיריל שתכנן להחיות את הפורום?.....
גמלי טיפה משעמם... אתמול ראיתי מלחמת הכוכבים ומיד אחרי זה שר הטבעות [במחשב], אז בזמן הצפייה בשני כל שניה דמיינתי איך עכשיו יקפוץ איזה ג'דיי עם לייטסייבר ויהרוג את האורקים [סתם לא קשור, עזבו.. חחח] יש לך אולי עוד תמונות מהמסיבה של דניאל-ולן-אדריאן..? אוף, איפה קיריל שתכנן להחיות את הפורום?.....
S Sweet Russian Girl New member 16/7/05 #113 מממ יש אבל הם דומים לקודמים אז אין צורך לשים=) וקיריל עכשיו אונליין באיסקיו כפי שאני רואה חח
S Sweet Russian Girl New member 16/7/05 #124 אני ראיתי אותו הרבה פעמים אונליין חחח,אפילו כמה פעמי צ'ט פור פריי=) גם במסנג'ר הוא אונליין חחח
S Sweet Russian Girl New member 16/7/05 #116 נצל"ש-אני חייבת לציין השיר של סקורפיונס wind of change מדהים ביותר סוף סוף יש לי אותו!!!!!!!!! גם still loving you גם יפה!!!
נצל"ש-אני חייבת לציין השיר של סקורפיונס wind of change מדהים ביותר סוף סוף יש לי אותו!!!!!!!!! גם still loving you גם יפה!!!