תמונות תמונות של כל החבורה העליזה מאחד המפגשים בימי חמישי לא מזמן... באתר של בילבי. Miss Mor
M Miss Mor New member 25/9/01 #1 ../images/Emo41.gif תמונות ../images/Emo41.gif תמונות של כל החבורה העליזה מאחד המפגשים בימי חמישי לא מזמן... באתר של בילבי. Miss Mor
../images/Emo41.gif תמונות ../images/Emo41.gif תמונות של כל החבורה העליזה מאחד המפגשים בימי חמישי לא מזמן... באתר של בילבי. Miss Mor
ב ביזו מוצאשווילי New member 25/9/01 #3 ובפעם הבאה.....הבירה ע"ח הביז´ו ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif
ובפעם הבאה.....הבירה ע"ח הביז´ו ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif
S stilgur LTD New member 25/9/01 #4 וואלה ? כבוד הביז´ו יבוא למפגש ? להכין שוב שלט ? דאודורנט ? התרגשות אוחזת בי...
ב ביזו מוצאשווילי New member 25/9/01 #5 stilgor יקירי......... א. הביז´ו מקווה שלא זרקתם השלט. ב. גם דאודורנט לא יעזור לך....... ג. וגם אם לא.....אזי רוחו תשרה על......... com.ביז´ו מורה דרך רוחני וריחני
stilgor יקירי......... א. הביז´ו מקווה שלא זרקתם השלט. ב. גם דאודורנט לא יעזור לך....... ג. וגם אם לא.....אזי רוחו תשרה על......... com.ביז´ו מורה דרך רוחני וריחני
M Miss Mor New member 25/9/01 #6 פוסי... זה בעייתי משהו, יש אנשים שרוצים להישאר אנונימיים ומי שרוצה אומר מי הוא. אבל אם תבואי למפגש אני מבטיחה שתכירי את כולם. אפילו יש לנו דיילת פורום לשם כך.
פוסי... זה בעייתי משהו, יש אנשים שרוצים להישאר אנונימיים ומי שרוצה אומר מי הוא. אבל אם תבואי למפגש אני מבטיחה שתכירי את כולם. אפילו יש לנו דיילת פורום לשם כך.
P pussycat* New member 25/9/01 #10 יקירתי...כבר הייתי שם...אבל זה לא אומר שאני זוכרת/מכירה את כולם לא נורא...עם הזמן אני אכיר