תמונות

Gizmo14

New member
מסוממתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

Kryptonite

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif-D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

Gizmo14

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

צחי במבט של "נראה לך באמת
מה, אני מטומטם
"

De-Panther

New member
../images/Emo99.gifפשוט תעשה לי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ילד ועוד ילד ועוד ילד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *נרקיסיסט*
*נרקיס*
(חצי מהפורום לא מבין על מה אני מדבר - חצי אחר פשוט מהנהן בצורה של כן... יהיה בסדר... חבל על גוני...)

Gizmo14

New member
אורןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תעשהההה ליייי../images/Emo28.gif

אורן ג'וניור

De-Panther

New member
את משדלת אותי לבגוד|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בגוניגון!! חוצפנית!!

De-Panther

New member
כן פשוט שאצלי זה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יותר פשוט לעשות ילד לעצמי מאשר לאחרים

De-Panther

New member
סליחה קסם../images/Emo10.gif אני לא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

התכוונתי לייבש אותך אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני כן אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם אני לא אייבש את קסם

De-Panther

New member
אבל באמת שאני מצטער|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני לא התכוונתי לייבש אותך ככה!! אני פשוט לא עושה עכשיו תינוקות\אורן ג'וניורים\אנשים\אנשות יותר
כשאני אעשה אני אעשה גם לך

למעלה