תכנית מס' 1

kobi 27

New member
אחלה הומור בפתיח עושה רושם טוב

יש לו חוש הומור טוב אחלה של תכנית

../images/Emo41.gif תכנית מס' 1 ../images/Emo41.gif

עושה רושם שיש לנו רצועה חביבה בטלוויזיה. המונולוג היה נחמד ביותר, "האקדמיה" גרמה לי לתהות מה באמת קורה כשמכניסים ארנב וסנאי לוילה אחת וכמובן - הבדיחה על איתן פוקס
לעוד מישהו יש חוויות?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למרות שהביקורות לא מהללות את התוכנית, אין ספק שברגע שאסף הראל יתגבר על ההתרגשות - יש פה פוטנציאל לתוכנית קאלט. החוויות שלי מהתוכנית של אמש:
הפסנתר על בייגה שוחט. תודו שזה היה מצחיק יותר אם זה הפסנתר היה נוחת על ירון לונדון!
ההומור העצמי של אילנה ברקוביץ' על עצמה היה בסדר גמור... היה ראוי אם הוא אסף היה מכין לעצמו פאנצ'ים על המרואיינים...
האייטמים "המדעיים" של התוכנית (שריפת דברים במיקרוגל, הכנסת חיות לדירה קטנה לחודש ימים וכו') - יש פוטנציאל להצחקה. אם קרין מגריזו באמת תהיה אחראית על "התחום" הזה, כפי שהוא הבטיח, אין ספק שהסיפור יהיה מצחיק... בסך הכל, נראה שהוא פונה בדיוק לקהל הנכון: הקהל האינטליגנטי המעוניין בתוכנית בידור ואירוח לא עממית (כמו יצפאן, שיחזור לשידור ב- 31 באוקטובר) ותל-אביבית (בניגוד גמור למה שמשודר באויב הציוני, ערוץ 2) - ואם הוא בהחלט יתפוס את הקהל הזה - הרייטינג יבוא לאט-לאט, אבל בטוח. נראה מה יהיה הערב!

PiKi17

New member
לדעתי ...

התוכנית ממש חמודה. הוא קצת התרגש והיו כמה פאקים אבל בגדול התוכנית נחמדה. הקטעים עם ארז טל ואיתן פוקס היו אחד הרגעים המצחיקים ביותר בטלוויזיה השנה ובכלל הרושם הראשוני אומר שיש לתוכנית די הרבה פוטנציאל. נקווה שיהיו מספיק צופים כדי שהתוכנית הזאת תישאר עוד הרבה זמן ורק תשתפר עם הזמן, כי יש עוד מה לשפר.

flymy

New member
היה מצויין ../images/Emo70.gif

היו רק 2-3 בדיחות גרועות במונולוג, שהיה קורע להדהים!. הקטעי אנימציה היו ממש טובים, והם ישתפרו יותר כי הם יהיו יותר אקטואליים. הכי באסה היה הראיון הממש קצרצר עם אילנה ברקוביץ', שיכלו להוציא ממנה עוד על התרנגול

מעניין אותי לדעת...

האם קטעי האנימציה הללו נעשו ע"י החבר'ה משורטקאט, שם אסף הראל עבד (או עובד?) כתסריטאי ויוצר...

flymy

New member
אם אני לא טועה כן ...

אם אני לא טועה, בקרדיטים היה כתוב Shortcut לא זוכר על מה

למעלה