תיקון השבע

רותי 11

New member
../images/Emo41.gifתיקון השבע../images/Emo41.gif

כמו שידוע לכם אנחנו מגיעים לכאן לצורך מספר דברים, 1. תיקונים. 2. שיעורים. 3. חוויות. 4. יעוד. וכרגע אני אתמקד בנושא התיקונים והייתי ממקדת את זה לתיקון השבע שזה אומר: יש לנו אפשרות עד 7 פעמים לנסות לתקן משהו שפגמנו והכוונה היא תמיד לנושא ספציפי בלבד. ב פעמיים הראשונות התיקון מוטל עלינו בלבד, והיה ולא הצלחנו לתקן זה עובר לרובד אחר, לרובד של צביר המשנה (הסביבה הקרובה לנו) וגם כאן יש לנו 2 הזדמנויות, והיה וגם הפעם לא הצלחנו זה עולה מדרגה ועובר לרובד של צביר העל (העם שאליו אנחנו שייכים), ושוב והיה וגם הפעם לא הצלחנו לתקן את המעוות, זה מגיע לתיקון השבע שזה מול אלוהים, ורק מולו אפשר לתקן את זה. אם במקרה מגיע אלי מטופל שנמצא במצב של תיקון השבע אין לי אפשרות לטפל בו, כמובן במקרה הספציפי לש תיקון השבע לגבי מקרים אחרים אין בעיה. יש אפשרות לזהות האם אנחנו נמצאים בתיקון השבע, והרבה פעמים אני פשוט בודקת לפני כן (ואין צורך בתקשור) האם הוא בתיקון השבע. מה שכן עד היום לא נתקלתי באחד כזה לשמחתי, ואני אומרת את זה מהסיבה הפשוטה שיש לי או לכל אחד אחר את היכולת לעזור לאותו מטופל.
 

Curious

New member
ועדיין נותרה השאלה הראשונית פתוחה

1. מהו תיקון ה-7? מהו תיקון מול ה' וכיצד הוא נבדל מתיקונים אחרים? מדוע "למזלך", הרי גם מול ה' ניתן לבצע תיקון? מדוע צריך "לטפל" באדם שעליו לעבור את תיקון ה-7? 2. ומה מקשר בין 1 ל-4? כיצד חוברים ליעוד? האם יש לנו יעוד אחד ומספר דרכים להגשימו או מספר יעודים ודרך אחת או מספר דרכים לכל יעוד?
 

רותי 11

New member
נכון מתוקה - אבל תיקון מולו

זה אומר שהוא לא יכול לעושת קיצורי דרך מטפלים למיניהם ולא להיעזר באנשים אחרים. איך זה מתבצע בפועל אני לא ממש יודעת לענות אבל איתגרת אותי לבדוק את זה לעומק. וצריך לעשות הפרדה בין תיקון לשיעור חוויה או יעוד. תיקון זה משהו שפגמנו . לגבי היעוד שלנו יש לדעתי מספר דרכים להגשים אותו יש כיוון מסויים, אבל אפשרות להגיע במספר דרכים.
 

Curious

New member
עוד שאלונת על הדרך ../images/Emo9.gif

מעניין גם כיצד מזהים (עוד לפני שמתקשרים, אם אפשר) אדם, שעליו לעבור את אותו התיקון.
 

Curious

New member
רותי, אני מקווה שלא שכחת להשיב לעניין הזה.

יום מקסים.
 
למעלה