בבקשה לך
A addicted to pierre New member 10/7/05 #48 טוב זה משיצא לי ה לא יצא ממש יפה אבל נו טוב לפחות זה קצת מראה את הרעיון עשיתי את זה PAINT אז תשפטו אתם
טוב זה משיצא לי ה לא יצא ממש יפה אבל נו טוב לפחות זה קצת מראה את הרעיון עשיתי את זה PAINT אז תשפטו אתם
ק קרניjack New member 11/7/05 #52 אנשים תעלו עוד../images/Emo70.gif יש פה אנשים מוכשר ים אז תמשיכו להעלות
E Extraordinary Girl 8 New member 11/7/05 #53 אני תכף אעשה עד מתי התחרות? מקווה שאני אספיק היום..... אם לא אז אחרי ניצנים אם יהיה אפשר :\\\
ל לינקנית New member 11/7/05 #55 איך משתמשים בפוטושופ???? אנלא יודעת איך ואני מנסה .. ואחותי מחקה את הסרגל הכלים בטעות והיא ואני לא מוצאות את זה לא הוגןןןןןן
איך משתמשים בפוטושופ???? אנלא יודעת איך ואני מנסה .. ואחותי מחקה את הסרגל הכלים בטעות והיא ואני לא מוצאות את זה לא הוגןןןןןן
ק קרניjack New member 11/7/05 #79 נו למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רוצים לפגוש אותך !!!!!!!!!!!
נו למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רוצים לפגוש אותך !!!!!!!!!!!
B busted4ever New member 12/7/05 #91 חחחחח אני רואה אותך במפגש באסטד! עם אני אבוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
G GalushGalush New member 11/7/05 #62 ../images/Emo27.gifעכשיו הם מקבלים אותי ../images/Emo6.gif כל אחד מוזמן לחשוב על ה-Gali-כאילו רשום שם שמו
../images/Emo27.gifעכשיו הם מקבלים אותי ../images/Emo6.gif כל אחד מוזמן לחשוב על ה-Gali-כאילו רשום שם שמו