תחרות הפורום יוצאת לדרך

BabyBoy1

New member
../images/Emo41.gif תחרות הפורום יוצאת לדרך../images/Emo70.gif

שכל אחד ירשום תירוץ למה הוא לא כותב בזמן האחרון בפורום. התירוץ הכי מקורי, יזכה את השולח בהפתעה

סבבב

New member
האמת היא ש...

אני כן כותב קצת, אבל הסיבה האמיתית היא כי הכלב אכל לי את המקלדת, והחתול רדף אחרי העכבר, ובדיוק נהיית הפסקת חשמל של חודש... זה מספיק תירוצים?

יום.

New member
אני פשוט >אחח חחככח< קצת חולה

ואכלו לי שתו לי יש לי ערפל בקיטבג... ועכשיו ברצינות.החיים שלי בבאסה ואני די בדיכאון (ע"ע אני מובטלת/רווקה/אין לי חברים-אבל מספיק להתבכיין!).למרות שזה לא תירוץ, כי אני יכולה פשוט לכתוב את כל צרותי פה אבל אז כבר ימאס לכם ממני והתבכייניות הבלתי פוסקות שלי. אבל האמת היא שאין לי מה לכתוב שמתקשר לנושא הפורום, או שאפילו מתקרב לכך. אז אני מתנצלת ואני אשתדל לכתוב יותר. התמונה אגב זה תמונה של פרח שצילמתי במסגרת קורס צילום שעשיתי.. סתם כי היא יפה (למרות כי לא מושלמת מבחינה מקצועית) ורציתי לשים משהו יפה.

יודיX3

New member
ישלי ישלי. בגלל ש..

חשבתי שמשה אזולאי הצליח לשכנע את כולם לא להיות הומואים אז ממילא הפורום לא נחוץ יותר. אמממ... מעניין כמה זמן יעבור עד שבייבי ימחק את ההודעה שלי אבל תודו שזה מקורי. מה הפרס?

BabyBoy1

New member
Deleting message in 3, 2, 1....

סתםםםםםם לא מוחק
ידעתי שאתה תביא את התירוץ הכי מקורי

יודיX3

New member
ברור ../images/Emo3.gif אגב יום ראשון בנוהל?

אם אתה רוצה (כמוני) שיבואו עוד אנשים תן פרסום כמה ימים לפני ותנעץ את ההודעה בייבי

יום.

New member
תראו..

נכנסתי לכרטיסים האישיים של כולכם.. ויש לי מסקנה אחת ברורה אתם זקנים

Run Tum Tuuger

New member
לי יש את התירוץ הכי טוב

אני פשוט בקושי בפורומי גאווה... משום מה יש את העונה היִבשה ברוב הפורומים שאני בהם... פורום אחד רק דירוגים. ובגאווה צעירה כִל ההודעות בערך זה- 'אני הומו בן 12 מה לעשות...' או... 'אני חדש בפורום, קוראים לי ככה וככה ואני בארון\בחוץ'... בהתחִלה עוד פירגנתי ועזרתי, פשוט הגעתי למצב שההודעות גם שמגיבים הן ברפיט

למעלה