תחרות בובות

../images/Emo41.gifתחרות בובות

היי אני עושה 3 תחרויות!! עם מישהיא רוצה לעשות בובה לאחת התחרויות (אני מאוד ישמח) שתירשום את מ´ס התחרות... והתחרויות: 1. שמלות ערב החוקים: א. מותר לקחת מדולמייקרים ב. אסור בתחליט האיסור לגנוב בובות מאתרים ומהפורום !!!! ג. הבובה חייבת להיות משוג פרפס ד. אני מושיפה בובה אסור לקחת אותה ולשנות אותה!! 2. הבובה המכוערת ביותר של השנה חוקים: א. מותר לקח מדולמייקרים ב. אסור בתחליט האיסור לגנוב מאתרים ומהפורום !! ג. הבובה יכולה להיות מכל סוג שאתם רוצים (אפשר גם להמציא העיקר שהבובה תיהיה מכוער מאוד 3. תחרות דיוות חוקים: א. מותר לקחת מדולמייקרים ב. אסור בטחלית האיסור לגנוב מאתרים ומהפורום!!! ג. כמובן שרק סוג דיווה יכולה להתקבל!! בהצלחה
שירין נ.ב אני מאוד ישמח עם תישלחו הרבה בובות ומותר לישלוח לכל תחרות 2 בובות

Diva Star

New member
הבובה שלי לתחרות הדיווה../images/Emo42.gif

הנה היא... קבלוה והלללוה

Diva Star

New member
והדיווה השניה שלי לתחרות

הערה קטנה: את שתיהן לא עשיתי במיוחד לתחרות עשיתי אותן לאתרי ואני מנדבת אותן לתחרות...
לדיווה הקודמת עשיתי רק את הבגדים ושיניתי לה ת´צבע שיער... לדיווה הזאתי עשיתי הכל לבד
את השיער, הבגדים, הנעליים, העיניים הכל חוץ מהבייס

Dudi GirL

New member
דולי לתחרות בובות ערב...../images/Emo3.gif

אני לא חושבת שהיא כזאת יפה, הכנתי אותה לפני שהצייר שלי נדפק ככה שהיא הדולי היחידה שיש לי עם שמלת ערב... טוב נו בכל זאת...

Mooa-Numi

New member
הממ?

למה חייב לעשות פרפס לשמלות ערב? אני לא סובלת פרפס...): נראה יל כבר עשינו המכוערת ביותר ואממ-סתם דיווה? כדאי לך לשנות לאיזה נושא מסויים בכל מקרה... כאילו-איי דונט נואו... -=מיכל=-

הערה קטנה

היי הבובה ממש יפה אבל עשית אותה בעצמך? עם כן אני מאוד מאוד ישמח שתיתני לי את האתר!! תודב ובהצלחה לכולם ישיר (מיסדת התחרות)

G i r l

New member
קבלו את..............

טדהההההההההההההההההההההההההההההההה נו מה אתן אומרות על הדיווה שלי? את הבגדים עשיתי לבד ואת השיער לקחתי מבובה אחרת (מותר נכון? עם לא אז סליחה) רונה

למעלה