תזכורת

adamkylie

New member
בקרוב קיילי בערוץ 3

הפרומואיפ אומרים שבקרוב תהיה הופעה של קיילי בערוץ, והם שמות את הקליפ של סלואו ברע מה שגורם לי לחשוב (לקוות) שזה money cant buy

לימבו

New member
כן, זה זה

מה שמעניין הוא- זה איזו גירסה הם ישימו- הבריטית או האירופאית (כלומר: עם ההנחייה של קט דילי או בלי) ידוע לי שהם קיבלו את שניהם

tatababa

New member
ומה עם הגרסה האוסטרלית

באוסטרליה הולכים לשדר השבוע את הגרסה המלאה של המופע + הנחיה של קט, ברור שאנחנו לא נקבל כל כך הרבה אבל חפיף.. נחכה לדיוידי.

ommc

New member
דיוידי לmoney can't buy????

זה בטוח שיהיה דיוידי לזה? יש מידע מהימן?

kyliefan18

New member
MONEY CANT BUY - ערוץ 3!

כן כן זה נכון! http://www.musicaneto.com/news.asp?counter=1 קיילי בהופעה מיוחדת, אצלכם בסלון ביום שבת הבא (27.12) בערוץ 3 בכבלים ובלווין, תשודר הופעה בלעדית וחד-פעמית של קיילי מינוג. ההופעה נערכה בחודש שעבר בלונדון (יומיים לפני שיצא אלבומה החדש לחנויות) ובה קיילי מבצעת לראשונה שירים מתוך אלבומה החדש Body Language, לצד שירים מפורסמים ומוכרים. ההופעה נערכה באינטימיות יחסית בפני קהל של 4,000 איש בלבד ובליווי להקה ו-12 רקדנים. למופע לא היה ניתן לרכוש כרטיסים ונכחו בו סלסברטיז, מעריצים, אנשי מדיה וחברות תקליטים. בפעם האחרונה שקיילי הופיעה באותו מקום, כל הכרטיסים נמכרו מראש ל-7 הופעות ברציפות, בפעם האחרונה שהיא הופיעה בלונדון, 250 אלף איש ראו אותה ב-4 הופעות בסופ"ש אחד (מאי 2002 בוומבלי ארנה), כך שההזדמנות לראות אותה במופע כה אינטימי הוא יחיד במינו. המופע "Money Can't Buy" בוים ע"י קיילי ו-William Baker ועוצב ע"י Alan Macdonald, שניהם אחראים על הפקת הענק של סיבוב ההופעות הקודם והמצליח שלה, Fever. כוריאוגרף המופע הוא Michael Rooney, שבנה בין היתר את הכוריאוגרפיה ל-Cant Get You Out Of My Head.

מה????? אאאאאאההה אני לא מאמינהה!!!

ענננק עננקקק עננקקק!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ח-י-י-ב-ת שיקליטו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חייבת!!! מישהו! אביי! !!! אתה בגלל שאתה בלה וגם בגלל שאתה לא מעריץ את קיילי כמוש אר חברי הפורום ס= שבוודאי יקליטו לעצמם.... אתה אוהב אותה כידוע לי אבל הממ... מקליט הופעות שלה? תקליט לי!!!!!! חחחח
אני צוחקת... למה שתעשה את זה בכלל?
אבל אתה כ----ן תרקוד לי את LAV נכון?

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif|נשירה| רוצה צ'ט?

חדר קיילי מינוג... המממ יש כמה דברים שאני רוצה לומר לך
אה וו--- התמונה של העלה לא עולה לי זה עושה לי איקס
תוכל לשלוח לי אותה במסרים?

Fever2002

New member
לזה אני קורא ערב אדיר! ../images/Emo6.gif

שראיתי באתר הרשמי של קיילי שבימים אלה ההופעה משודרת ברחבי העולם אז שאלתי כמה אנשים מתי זה יגיע לארץ?... וזה מגיע, WOW (כי אין קץ לסקרנות). ההופעה ששודרה בחו"ל משום מה החסירה כמה חלקים כמו הדברי קישור של קיילי וכמה שירים, בתקווה ובארץ לא יצנזרו את זה, סה"כ כ-70 דקות הופעה וקיילי בהופעה שווה כל ננו-שניה!!!

Fever2002

New member
זה מתחיל בשבע בערב

ככה שאפשר להעריך שזה יהיה שעה ו-10 דקות לפחות יחתכו להן. רק שלא יחתכו את מה שלא צריך

Fever2002

New member
וזה הולך להיות

שישים וחמש דקות. ההופעה המקורית היתה בערך 10 דקות יותר מזה, כולל הדיבורים וקטעי הקישור. כך שזה רב ההופעה ובהתחשב בזה שמשדרים את זה מהר יחסית בארץ אי אפשר להתלונן

Fever2002

New member
בעוד כשעתיים

אם לא יהיו תקלות של הרגע האחרון זה גם יקרה!!! בתקווה בלי המנחה ובלי פרסומות כדי שנקבל יותר "זמן קיילי איכותי" של שירים+קטעי הקישור שלה בשישים וחמש הדקות של השידור...

Fever2002

New member
ממתי?

מאז ומתמיד רק בין התוכניות, וזה פרומו לתוכניות לא פרסומות כי זה לא ערוץ מסחרי ע"פ הגדרתו אצל חברינו בכנסת
"צריך להתכונן לכל האפשרויות" אתה לא מכיר את הכלל?

למעלה