תזכורת

Rinattt

New member
אוףףף אוףףף אוףףף

ההודעה תקועה לי מול העיניים וזה מעצבן לדעת שיש מסיבה אצלך גליה ואני לא יכולה לבוא...
יודעת איזה עיקצוצים יש לי בכל הגוף?
מה את חושבת? אם צובטים אותי אני לא מצטבתת?
ככה? ככה לעשות לי את זה? דווקא עכשיו כשהתחלתי לעבוד גם בשבת?
אל תחשבו עליי שאני בעבודה ולא איתכם... דווקא יהיה לי טוב, אני אתגבר, העיקר שאתם תהנו... אל תחשבו עליי... אני טיפוס שמתגבר...
ובנימה רצינית - תהנו ומצטערת שלא אוכל להגיע, בהחלט שהייתי רוצה, כי אין ספק שאצלך כולם נהנים...

jane34

New member
רינתוש עשית לי עצוב ב../images/Emo23.gif

אבל במחשבה שניה שמחה בשבילך שאת עובדת.......

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

ואת תמיד עושה לי שמח ב-
עם הצחוקייה שלך... ומקווה שניפגש בברנר... יש לנו על מה לדסקס
וכן, העיקר שיש פרנסה, לא מתלוננת, מה שכן אם גליה הייתה גרה יותר קרוב הייתי יכולה להגיע לפרק זמן קצר...

jane34

New member
כן יש לנו הרבה לדסקס ......

לספר,לחלוק,לשמוע, לשתף, לקטרג בקצור מזמן לא נתנו לפיותינו ללכת רכיל קצת....... זה גם טוב זה מעודד זה חשוב- אין כמו שיחת נשים!!!!! מקווה שנפגש בברנר אם לא נשנה דעתנו ייתכן ויהיה גם משהו באסקייפ...... בכל מקרה אשמח לראות אותך עם כל הנספחים והנספחות שלך!!!!!

jane34

New member
למה? למה לסכסך?????.../images/Emo12.gif

מה רע בנספחים ונספחות......????? אני דווקא בעד....... למה ליתצבן על הבוקר?
בוקר טוב ישראל!!!!!!!!!!!!!!

Rinattt

New member
חחחחחחח

האחרונה שאת צריכה להתעצבן ממנה זו ג'יין... כל מילה שלה לא נאמרת ברוע...
היא בעצמה נספחת של ורד חחחחחחחחח < צוחקת ג'ייןןןןןןןןן >

Rinattt

New member
מצחיקולה...

דווקא ממש לא בעיניין רכילות אם כי לצחוק בלבד...

jane34

New member
מה נספחת? די אני כבר בזכות עצמי

טוב נו אם נספחת של ורד בסדר מה אכפת לי להגרר אחריה? בינתיים יצא רק טוב לא בטוחה שהיא יכולה לומר עליי את אותו הדבר כי אני קצת ילדה רעה (העקר שאמא שלה אוהבת אותי ואמא שלי אוהבת אותה......) חנוש....אני ממש לא ....... בכייף או כמו שאומרים זקני העם בכבודדדדדד רינת מה בלי ריכולים מה?יש לי מלא לספר לך ומלאנתלפים הסברים לקבל...סתם כי בא לי לסכסך והולך לי דווקא יופי....... אמרה ג'יין ונשארה עם ידה על העליונה....בתחתית המדרגה...... אז אני לא באה.......

jane34

New member
ואני בכלל לא שאלתי את גליה

גליה..... מכיוון שאני בשבת ילדים כבר קרוב ל10 שנים יש מקום בארמון /הרמון לנסיך אמיתי? האמת שהוא לא צריך הרבה: טלויזיה, מחשב, משהו לשתות,קצת פופקורן ומישהי שתשעשע אותו..... אפשר ???????????????

דוד 401

New member
לא הבנתי

לאן את מזמינה אותנו ואים כן אז לאיזה תאריך שעה ומה צריך להביא ביייייי

jane34

New member
401....כנס לכאן רגע...

תלחץ על הניק של גליה שלח לה מסר אישי ושם היא תסביר לך הכל..... בהצלחה.....

למעלה