תזכורת

../images/Emo41.gif תזכורת ../images/Emo41.gif

עוד 10 ימים מתארחת אצלנו גרפולוגית. אז אל תשכחו להכין מבעוד מועד סריקה של כתבי יד (בפורמט JPG או BMP). ואם רוצים לשתף את בן הזוג אז גם סריקה של כתב היד שלו (כמובן בהסכמתו). וכדי שלא יהיה שברון לב כמו בפעם קודמת, נכין שרשור מבעוד מועד. ואני אדאג להכניס את ההודעות שלכם לשרשור האירוח. אבל לא לשכוח - הכי טוב לשאול בזמן אמת כדי לקבל תשובה במקום ולהמשיך לשאול אם צריך.

גרפולוגיה - אמת? או סתם?

אני בטוח אכין סריקה של כתב ידי אבל לפעמים אני תוהה אם זה באמת נכון כתב היד שלי משתנה מעת לעת כתב היד שלי גם תלוי בעט בו אני כותבת אני מאמינה שזה אצל אנשים נוספים אז איך אפשר לאבחן על פי כתב היד למרות שראיתי את אילון הגרפולוג מאבחן ומנתח בדייקנות יש עוד מישהי שחושבת כמוני? באדי

אני יודעת את התשובה מנסיון

פעם כשרציתי להתקבל למקום עבודה נתנו את כתב היד שלי לגרפולוג. כמה שורות על דף לבן. ואח"כ נתנו לי את מה שכתב. הייתי בשוק. 5 דפים שמתארים אותי בפרוטרוט וקולעים למטרה ב-100%. אז מאז אני מאמינה בהחלט. לגבי כתב היד שמשתנה - הגיוני בהחלט. גם אנחנו משתנים ללא הפסקה. לא הקווים העיקריים אבל ניואנסים. למשל חשוב לציין אם לא כותבים הרבה. אני למשל ממש לא רגילה לכתוב. הכל ישר למחשב וכתב היד שלי הדרדר פלאים. וחשוב גם לציין באיזו יד כותבים.

למעלה