תזכורת!

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifתזכורת!../images/Emo41.gif

היום,21:15 מתחיל ה"טופ מודל הבאה של אמריקה" בערוץ 3.שלא תגידו שלא אמרו. יש אגב,גם שני שידורים חוזרים בשישי ובשבת.

LOVEtheMcMAHONS

New member
תודה על התזכורת

אבל אחרי צפייה בפרק הראשון החלטתי שאני מוותר. יש לי מספיק דברים לראות ומספיק דברים לעשות.

Boran

New member
תראי...

לקחת שני תורים זה אם את מתכוונת לקחת את התור הארוך של האנשים שעומדים ומחכים, ולהעביר אותו למקום אחר... פעמיים
והבנתי שעברת טסטס לפני שבועיים ומשו מזלטוב סעי בזהירות ואל תתני לאמאבא לשגע אותך, תרביצי 140 (קמ"ש, אבל לא בשטח עירוני ולא על פסי האטה
)

Naughty Girl1

New member
חחחחחחחח../images/Emo9.gif

הבנתי
ותודה רבה:) אימא ואבא כבר הספיקו לחרפן ת'שכל, אבל אני אהיה בסדר, נשאר עוד חודש וקצת לסיום המלווה:)

axnholic

New member
אתה רוצה

להגיד לי שיש לך דברים יותר טובים לעשות מאשר לצפות ב-9 נשים עם פוטנציאל לדוגמניות? הפרקים פשוט מזעזעים!!! הן רבות, אחת שרה ואז הן עושים תפילה? הרשו לי לצחוק (*צוחק*). אני אישית לא רואה שום הבדל בין הליכה נוקשה מעט על המסלול לבין הליכה רכה. זה היה פשוט מגוחך לראות אותן עומדות על המסלול ואז המורה "משפר" אותן, והן הולכות בדיוק אותו דבר כמו מקודם!!!!!!!!!!!!!!! הדוגמנית במשקל נוצה (מצטער, שכחתי את שמה, אולי איליס?) צודקת, השיחות שם אכן ריקנות. "היא רוצה אולי ללמוד רפואה, אז מה היא עושה כאן?". שתעשה מה שהיא רוצה!!! את רוצה להיות שחקנית (חה חה חה). הן נבחנות מול שופטים טיפשים! אחת בכלל לא זוכרת שהייתה שם לפני שבוע ומתפלאת שרובין בת 26! ועוד אחרי שהיא ירדה עליה חזק. השנייה משנה את דעתה כל שניה- היא שחיפית חיוורת ונראת מאוד יפה וסקסית. לסיכום- שאני אפסיד את הפרק הבא? מה פתאום!

n l m

New member
קייתי קיורי

מסכנה הסטיגמה של הפלייבוי נחתה עליה ולא עזבה אותה ואני דווקא דיי מחבב את הסדרה הזאת נכון I'v Seened Better אבל זה נחמד

SHTRUDIDI

New member
עוד תזכורת!

בעוד כ10 דקות-19:00 יתחיל "טאץ' עליז לסטרייט שיעיז" ומיד אח"כ ב19:50 שידור חוזר של הפרק מאתמול של "הטופ מודל של אמריקה". תהנו!

SHTRUDIDI

New member
השידור של טאץ' עליז...

החל ב16:33 ומסתיים ברגעים אלה,כך שהטופ מודל הבאה יתחיל ב-17:23,לפי מדריכי הטלוויזיה.

למעלה