תזכורת

../images/Emo39.gif או קיי אז שיגיבו../images/Emo26.gif

חבר'ההההההה להגיב ...אם אפשר להביא חברים אחרים
לי ניראה שזה בסדר כי לא ניראה לי שהורים ישלחו לבד ילדים.... ..... וההורים לא יבואו אז אולי חברים...

dht160

New member
לאור ההתפתחות

יעלה הערב סקר עם מספר שעות וחברי הפורם יכריעו בנושא גיא

orhila

New member
תרשו לי להתערב,

בתור מי שמנהל כל מיני ארועים ותהליכים, אין אפשרות שכולם יהיו מרוצים מנהלי המפגש חייבים לקחת החלטה על שעה ומקום (רצוי שיהיה מקום מרכזי ונגיש ,עזריאלי הוא בהחלט כזה קרוב לרכבת לאוטובוס ולכביש ראשי המחבר את הערים הראשיות במדינה) וכל המעוניינים יתאימו עצמם, בתור אם לילדים אומר שעדיף שהמפגש יהיה בשעות כאלה המאפשרות גם לצעירים יותר שבינכם להשתתף ולשוב הביתה עד סביבות 20.00 בערב, חוץ מזה תהנו במפגש ותספרו לי איך היה. הזקנה

AmiTutiT14

New member
אני מסכימה. 20:00 זה המקסימום.

אבל אם אני הולכת לישון אצל דודה שלי אז אני יכולה אפילו עד 5 לפנות בוקר

אני לא יכולה בבוקר יש לי חזרות

ולדעתי זה בסוודר להביא חברה כי המון חברות שלי רואות אמ,ל כל יום והן לא מצליחות להכניס לפורום כי יש להן בעיות במחשב אז זבה ססבה וחוץ מזה אני באה ע אמא שלי (תחשבו אני די קטנה מכם אמא שלי לא תתן י ללכת לבד......... אבל מה שחשוב אני לא יכולה בבוקר ועד 7 אתן בטוח תהיו בבית למי שגר רחוק......

dht160

New member
יום שלישי ב 17:00

אי אפשר אף פעם למצוא זמן שכום יכולים. צריך להיות החלטיים וזה הזמן שנקבע. יהיו עוד מפגשים בעתיד- מי שרוצה שיבוא עם מי שבא לו. תבואו עם מצב רוח טוב ומסר סופי יגיע לכולם ב 24 השעות הקרובות. למי שלא יצאלהגיע מכל מני סיבות שלא ידאג - יהיו עוד מפגשים גיא

AmiTutiT14

New member
נכון שלא יהי זמן שמתאים לכולם,

אבל מן הראוי שתעשה לפחות סקר כללי, בוקר או לילה. אני לא יודעת איפה אתה גר, אבל הרוב פה לא יכולים בשעות הערב. אני אישית לא יכולה לחזור לירושלים לבד באוטובוס ב12 בלילה, ואני בטוחה שיש פה לפחות עוד 10 כאלה. אז לא ביקשתי שעה מדוייקת, רק ביקשתי בוקר, ואותו הדבר הרוב פה.

dht160

New member
תביני משהו

אני לא עושה פה שום דבר אישי או משהו נגד מישהו. אני לא יודע עד כמה זה מיצג כמות האנשים שהגיבו על שעות הבוקר. לכן אני יעלה מיד סקר מיוחד בנושא ואת תוצאותיו נצטרך לקבל כולנו

dht160

New member
סקר עלה- כולם דחוף להצביע

אין זמן וצריך לסכם את הפרטים האלה

SimsY

New member
נו אז מתי החלטתם שזה יהיה ?

אנחנו יכולים ללכת למסיבה הכי מדליקה בפנטאוס מדליק לזוגות איכותיים הכניסה לבנות לבד - חינ .... אופס התבלבלתי עם הפרסומת שלמעלה

dht160

New member
ההודעה ממש לא מתאימה יניב !!

אני מבקש להבא. זה שרשור רציני

אני יכולה לבוא רק משעה 7

מה שמקשה על העיניין... כי אני הולכת ללופט של האקדמיה לצחוק

למעלה