תזכורות אייקון

ailag

New member
../images/Emo41.gifתזכורות אייקון

מחר אייקון מתחיל!! יוצאת לי הודעה ארוכה אז אני אפרק אותה להודעות קצרות יותר.

ailag

New member
ניל גיימן!

את זה שניל "האליל" גיימן מגיע אני מקווה שאף אחד לא שכח. יש הרצאה חדשה שלו על סיפורים במדיומים שונים מחר, שפורסמה רק לפני איזה יומיים אז יש סיכוי סביר (??) להשיג כרטיסים. ממה שהם אומרים יש מעט כרטיסים גם להרצאות האחרות (הרצאת האורח ביום שלישי, שאלות ותשובות ביום רביעי, הקראה ביום חמישי, הכל בערב לטובת אלו שהעבודה שלהם לא בחופש בסוכות. הא!) אבל בטח יש מעט, אז צריך להזדרז. עולה 60 שקל בלי הנחה, 35 לחברי אגודות מד"ב / מסע בין כוכבים / משחקי תפקידים / האוזן השלישית. אגב, משום מה סדנת הכתיבה שלו, שעולה 150/100 שקל, נמכרה לחלוטין. כאילו, הגזמנו, זה הרי אנשים שיקנו גם כרטיסים בטח לשתי הרצאות שלו.. נ.ב. אם מישהו צריך כרטיס להקראה אני כנראה רוצה להחליף את שלי תמורת כרטיס להרצאה החדשה כאמור. אבל להחליף, לא למכור, כי למכור זה לא חוקי.

ailag

New member
אורח אוק"י - רוברט ניקולס!

טוב, די עם סימני הקריאה. חברי האוק"י שבינינו כבר קיבלו על זה הודעה. לאוק"י יש אורח משלנו בכנס אייקון, זה רוברט ניקולס שהפיק סרט על וובקומיקס - Adventures Into Digital Comics (בhttp://www.toptwothreefilms.com/films/digitalcomics.html ופרטים על רוברט באתר אייקון בhttp://promo.icon.org.il/heb/?page_id=82 ) מתוך תיאור הסרט: מה זה ספר קומיקס? איך השימוש במחשבים שינה את תהליך היצירה של קומיקס מודפס? האם כדאי ליצור קומיקסי רשת בצורה שאי אפשר להדפיס כספר? מתי וובקומיקס מפסיק להיות קומיקס ונכנס לתחום האנימציה? אלו חלק מהשאלות שהסרט מנסה לקבל עליהן תשובה. הסרט מנתח אירועים ששינו את תעשיית הקומיקס בעשור האחרון, חוקר את היצירה והרעיונות של אמני קומיקס ותיקים וחדשים ... הסרט פותח חלון אל הרנסנס הדינמי שמתרחש בקומיקס ברשת כיום. הסרט עצמו יוקרן בבכורה עולמית (!) ביום שני ב 14:00 ושוב ביום חמישי ב 10. הוא ילווה בהרצאה מפי ניקולס. זה עולה 35 שקל לחסרי הנחות או 25 שקל לחברי אוק"י ולחברי האגודות שמנהלות את הכנס. (לא לשכוח כרטיס) (אני הולכת כנראה ביום שני, אגב)

ailag

New member
נ.ב.

אייקון גם מתפקד כפסטיבל סרטים, והסרט מועמד שם לפרס הסרט הדוקומנטרי הטוב ביותר.

ailag

New member
../images/Emo6.gif

אגב, הוא ממש משעשע, נורא נחמד. אתם יכולים לתפוס איתו שיחה, הוא ישמח.

ailag

New member
עודברים

יש כמה וכמה אירועי קומיקס. (אגב, הנחה לחברי אוקי על כל הרצאה / הקרנה שקשורה לקומיקס חוץ מדברי גיימן) רשימה (אמורה להיות מלאה) פה http://2006.icon.org.il/event_list.php?categories=&category=&p1=&p2=&p3=&round=&p4=18 דגשים שלי: (יש עוד אירועים שהם לא דגשים שלי. אבל הבאתי את רוב אירועי הקומיקס) - יש שם טיימליין של מבואות לנושאי הפסטיבל בחינם, אז יש גם מבוא לקומיקס שגירי מעבירה. אם אני לא אמליץ על זה היא תירה בי. (אבל בכל מקרה הייתי ממליצה
) רביעי ב12:00. - "כן, זה גיימן, אבל האם זה קומיקס?" - או שג'ו עומד לעצבן אותי או, מה שיותר סביר שיקרה, שהוא ידבר על המיתוס של קומיקס=גיבורי על ואיך גיימן שבר אותו. ג'ו בראון כתב (לא יודעת מה הסטטוס של זה) עבודת תזה לתואר שני על הספר הראשון בסדרת סנדמן, ומההרצאה ששמעתי שלו הוא מרצה מעניין. שלישי ב 14:00. - סדנת אנטומיה של אביב אור. באמת צריך לפרט למה? שלישי ב 16:00. - הרצאת רובוטריקים - לא כוס התה שלי, אישית, אבל יש הרבה שכן (כך הוכיחו ההרצאות הקודמות
) אז שתדעו. רביעי ב 14:00. - החלום האמריקאי בקומיקס האמריקאי, הרצאה של עופר - עוד לא שמעתי את ההרצאה הזאת, אם כי השם אומר הכל. מהיכרות עם ההרצאות של עופר זה יהיה מקיף ויחדש דברים, יען כי הוא פאקינ קורא הכל ויודע הכל. לא, אין לי מושג איך. רביעי ב 16:00. - סדנת עיצוב דמויות של אביב אור. ע"ע ההסבר המפורט והמנומק היטב להרצאה הקודמת שלה. עכשיו אני שמה לב שההרצאות שלה הן תחת "אירועים לילדים". אביב? הסברים? רביעי ב 18:00. - הרצאה על איסוף קרוסג'ן של עופר ואורון - לא יודעת, נראה לי שלתת לאורון (ולעופר) לדבר על איסוף ועל קרוסג'ן יצא טוב. חמישי, 16:00. - דברים של אנימה - היפנים מטורפים. מספיק טוב? לא בדקתי מה יש ואני אישית פשוט אחליט לפי לו"ז הדברים האחרים.

chatenoire

New member
נצל"ש קטן - פוסטר קרוסג'ן למסירה

יש לי פוסטר ממוסגר של ארוון המאממת מ"סוג'ורן" של קרוסג'ן (המשפט עם הכי הרבה ס' וג' בהסטוריה) שכבר לא מוצא את מקומו על קירותיי. מישהו מעוניין? אני אשמח כמובן להצעות תמורה, אבל האמת היא שהצעד הבא שלו הוא בפח, אם לא יימצאו דורשים. שיהיה אייקון שמח וחלומי, אביב.

ailag

New member
אה, וחולצות אוק"י

בדוכן המועדון באייקון. יש שתיים חדשות (חוץ מחולצת הדרקון). אחת היא כמו חולצת "לא לגברים בלבד" רק חולצה שחורה (הלבנות נגמרו אגב). השניה היא הדוגמה המצורפת על חולצה שחורה, המשך לקודמת >> הכל מידי גירי, שהופכת אט אט את המלתחות שלנו לתיק עבודות
(יתכן שבקרוב יהיו גם דגמים אחרים, אבל לא באייקון ולא ידוע ממש מתי)

Hubert Hubert

New member
לדעתי היה כדאי להדגיש יותר שזה

קומיקס אצל האבא, ככה זה נראה סתם כמו מגזין כלשהו.

comicsgirl

New member
יאאאאאא!!!!

החלטתם ללכת על הרעיון שלנו!!! גדול!!! תשמרו לי 2 בבקשה.

למעלה