תאוריה

C h e N 1 5

New member
../images/Emo41.gifתאוריה../images/Emo41.gif

האם 3 ימים מספיקים כדי ללמוד לתאוריה? כמה זמן התאוריה וכמה שאלות יש? כמה פסילות מותר? ואם מישהו יודע מתי משרד הרישוי פתוח בחיפה ביום ראשון

Superdror

New member
מעל 5 טעויות נכשל.

יש אנשים ש3 ימים מספיקים להם, יש כאלו שלא, אינדיוידואלי.

לא מסכים..

מעל 5 זה חייב להיות למעלה מהמספר הכתוב.. היית צריך לכתוב "5 טעויות ומעלה"..

M o l

New member
חבר, אתה חופר ../images/Emo13.gif.

אני בטוח שכולם הבינו את דרור. בכל מקרה, 5 כולל או 5 ומעלה זה אותו דבר.

abcdcba

New member
5 כולל או 5 ומעלה זה אותו דבר

אבל מעל 5 זה לא אותו דבר. למה לחפור ולא פשוט להודות שטעית ולהגיד- "טוב טעיתי, מצטער". זה לא עולה כסף

abcdcba

New member
לא טעית. אני מצטער

לא שמתי לב שאתה וסופרדרור אנשים שונים.
יום טוב

C h e N 1 5

New member
../images/Emo41.gifאז מותר לי לטעות 5 פעמים??

אם טועים בתמרור זו פסילה רגילה או שישר מכשילים?

C h e N 1 5

New member
אה וגם כמה עולה תיאוריה?

צריך להביא איתי רק את הטופס הירוק ות.ז נכון?

תשובות.

מותר לטעות עד 4 פעמים!!! אם יהיו לך 5 טעויות- נכשלת. וזה לא משנה במה טעית (אם זה בתמרורים או מנוע..) מותר לך 4. בהצלחה... (וסליחה שהתשובות הקודמות לא היו ברורות פשוט יש כאן אנשים שצריכים לחזור על הבגרות בלשון..
)

Superdror

New member
טוב נו, אז הניסוח שלי היה מפגר.

טעיתם 4 פעמים - עברתם. טעיתם 5 טעויות ומעלה - נכשלתם. מתנצל על הטעות / אי בהירות.

FIRE GODDESS

New member
מה עושים../images/Emo35.gif

עשיתי את התרגילים בחוברת של השאלות ותשובות שמקבלים עם החוברת נהיגה נכונה ויש 2 חוברות : 1 מחולק לנושאים 2 מבחנים מעורבים (הנושאים שם מעורבים) קיצר, עשיתי את החוברת של הנושאים והכל הלך חלק ואני באה לעשות את החוברת של המבחנים ויש לי פוווללללל טעויות! חוץ ממבחן אחד לא עברתי אף מבחן שבחוברת המבחנים, זה ממש מטומטם!! איך אני אדע אם אני מוכנה כשבחוברת אחת אני צליחה ובחוברת שניה אני טועה כל פעם? זה ממש מתסכל! עשיתי תיאוריה פעם אחת שבוע לפני תחילת הלימודים ונכשלתי ואני כבר חודשיים וחצי עם החרא הזה! מה עושים? לגשת? לא לגשת?

M o l

New member
אם את אומרת שאת לא מצליחה במבחנים

המעורבים אז אל תגשי, חבל על הכסף, תלמדי שוב, תראי במה את טועה ונסי לחפש מכנה משותף חלש אצלך ולעבוד עליו.

אל תגשי

את חייבת להבין את השאלה ולהבין מה הולך ואיזו תשובה הכי מתאימה. אם זה לא עוזר, תחזרי שוב על החומר. התאוריה באמת שלא קשה. תקראי את שאלה ותחליטי מהי התשובה הנכונה לדעתך, אם טעית , תבדקי למה התשובה הזו נכונה ולא אחרת.תיהי מספיק מרוכזת שאת עוברת על זה. המון בהצלחה.

למעלה