א. האוסקר בראשון הוא מועדון לצעירים יותר ופחות לזוגות נשואים בגילאים שלנו. אני הייתי ממליצה על מקום נחמד שהמון חוגגים שם את ימיי ההולדת לבעל או לאישה או כיום נישואין. "מטרו" ברחובות. זה נמצא ליד הרכבת מקום נחמד מאוד עם מלצרים רוקדים ושרים. מוסיקת שנות ה- 80 ושירים ישראלייים כמו שאני ואת אוהבות. יש שם עלות מינימום. האנשים המגיעים לשם לחגוג נע בים סוף שנות העשרים עד החמישים. אווירה מאוד נחמדה. צריך להזמין מקומות מראש.
אני הייתי לפני מס' שנים במועדון (יש בזכרון, שם הייתי ויש גם בראשל"צ) הנה קישור לאתר שלהם. הסגנון הוא ארוחה קלילה עם הרבה יין, רוקדים על השולחנות והשמחה גדולה. אני הייתי שם במסגרת מסיבת יומולדת שחברה שלנו עשתה לבעלה כשהגיע לגיל 35. היה מקסים ומאוד נהנינו.
ביהוד יש מקום שנקרא בית היין. שירים, ריקודים וארוחה זוגית (נדמה לי ולא בטוחה אבל כדאי לברר שעולה בסביבות 120 ש"ח לזוג) חברים שלנו היו מאד מרוצים. טל' של בית היין 03-5360731.
זה נמצא ברח' הארבעה קרוב לשוק הסיטונאי, יש שם מלצרים מזמרים וגם הקהל יכול להשתתף בשירה על הבמה לפי בקשות. חוגגים שם המון ימי הולדת לחבורות עליזות, יש שם אוכל נחמד במחירים די סבירים. אני הייתי שם כבר מספר פעמים ודי נהנתי. לקחת בחשבון שמקום כזה הוא 'קצת' רועש, אבל עם המון מצב רוח. שיהיה במזל טוב ל'גבר גבר'