ש א ל ה

../images/Emo41.gif ש א ל ה ../images/Emo41.gif

בסוף החודש מנש בעלי חוגג 40 חורפים . בהתחלה חשבתי להזמין כמה זוגות חברים אלינו הביתה לארוחת ערב גבינות ויין. דיברתי אתמול עם חברתי והיא אמרה לי בואי נשנה כיוון , נצא למועדון בת"א והסביבה , ואת לא צריכה לטרוח [למרות שאני אוהבת מאוד לארח]. שאלתי - האם אתם מכירים איזה מועדון טוב לגיל 35 - 40 סולידי [בלי מוזיקת טראנס], אולי דאנס פאב , [המלצרים המרקדים], חיפשתי אתמול באינטרנט וממש לא מצאתי . יש לכם כיוון או המלצה על מקום שהייתם? אכלתם טוב , רקדתם ונהנתם? אם כן ספרו ושתפו. אני מתכננת לעשות לו ב 28 לחודש ולדעתי צריך לסגור מקום שבוע לפני. מודה מראש על תגובתם יעל :)

ady18

Well-known member
לצערי ממי

אני לא בגיל:( לא יכולה להמליץ מה שלום האין שינים שלך+הילדים?

choopi3

New member
יעלי, גם במקומות האלה יש המון רעש

השאלה היא כמה אתם מוכנים לסבול אותו, מצלרים מזמרים זה מאוד נחמד, אני יכולה להמליץ לך על מקום נחמד בראשון, אבל בנוסף למלצרים המזמרים יש גם מוסיקת ריקודים. מדובר ב"אוסקר" באזור התעשיה הישן של ראשל"צ. אם תשנו את הכיוון למסעדה בלבד, יש מסעדה נהדרת בשפת הים שאני מכירה אנשים שבאים אליה במיוחד גם מבאר שבע - פרנצ'סקה. שווה את הנסיעה.

את יכולה לתת לי בבקשה פרטים על

'אוסקר'? אין לנו בעיה לסוע לת"א והאיזור . פעם היינו יותר בליינים , אבל בשנים האחרונות קצת הזדקנו לצערי . יש לכם שם בראשון חוברת בילויים נכון? אם תוכלי לתת לי מס' מקומות אודה לך מאוד . לגבי המוזיקה - אז סבבה אין לי בעיה רק את יודעת בגילנו לא ממש בא לשמוע טראנס וראפ וכל הגורשנטים האלה . אין לי בעיה אפילו מקום עם שירה בציבור בסגנון הגאנקי בקרליבך אם את מכירה. אתמול חיפשתי בנט את הגאנקי ולא מצאתי . לשם היה מתאים לי לצאת. עם הזמרת עינת שרוף . תודה על העזרה

m i c h a l i

New member
האוסקר בראשל"צ כבר לא קיים

הבעלים הוחלפו והמקום שינה אווירה . היינו במקום והוא לא מומלץ בכלל. האוכל על הפנים וגם השירות. בא.ת. החדש בראשל"צ יש מקום בשם תיאטרו בר. עם מלצרים מזמרים ואווירה נהדרת. ראיתי שם שולחנות בכל הגילאים. מוזיקה נעימה ובכלל מאד נחמד שם. (נדמה לי שיש להם אתר... חפשי אותו בגוגל)

timiהאחת

New member
מנהל
יש מסעדה על חוף הים בהרצליה

אוירה רומנטית מקום קטן וחמים אם תירצי לנסוע להרצליה כיתבי לי זה ליד אזור בית המלונות.....ביי. או יש משפחת מיכאלי בכפר רישפון מקום נחמד יש שפים בבית ואולי יש להם אתר פה אני יבדוק ביי ..

../images/Emo45.gifמסכימה לגבי פרנצסקה מסעדה

מעולה אבל זה יותר סולידי ממקום עם מלצרים מזמרים, מה גם שאם אתם מס' חברים קחו בחשבון שבקושי תוכלו לשוחח במקומות האלה כי נורא רועש, אולי באמת עדיף לחשוב על מסעדה.

אנחנו רוצים שילוב של מסעדה

ומוזיקה טובה , הכוונה למוזיקה סולדית ולא רעשנית כמו של בני הנוער . גם לרקוד הולך בשמחה . [מזמן לא רקדתי עם מנש].אני מחפשת מקומות בילוי בסגנון הדאנס בר . רשמתי לפניי את האוסקר. אם יש לכם עוד רעיונות , יתקבלו בברכה.

אני דווקא הייתי לוקחת אותו

להתפרע קצת בערב שירי א"י, ת"א מלאה בכאלו. ממליצה על המועדון שבו מופיעה הזמרת שרוף ברח' קרליבך.

ady18

Well-known member
יש לי כמה המלצות

שניהם בראשון רפאלו סוהו משהו מיוחד קפה פולה ובתל אביב יש את דיטה ודיקסי מקווה שעזרתי

למעלה