שתיקת הדג

../images/Emo41.gif שתיקת הדג

היה זה אחד מאותם ערבי קיץ נפלאים, הוא יצא מעבודתו בשעות הערב המוקדמות, נסע הבייתה להחליף בגדים וירד איתה לים כפי שעשו לפחות פעם בשבוע במשך שנות נישואיהם הממושכות. השמש שקעה וירח מלא הציף את השמים, הם שכבו זו ליד זה על חוף הים רטובים ממי הים המלוחים ועייפים מהשחיה. אט אט החוף התרוקן והם נותרו על החוף לבדם, חבוקים איש בזרועות אישתו. הוא ליטף אותה ונשק לה קלות על לחיה והיא החזירה לו אהבה, הוא שלח יד חצופה אל עבר שדיה והיא חייכה אליו בממזריות. ידו טיילה על גופה וירדה אל אזור מבושיה והיא הרחיקה אותה. לא כאן, אמרה לו, יכולים לראות אותנו, נאכל משהו, ניסע הביתה ואחרי מקלחת טובה נקיים את המצווה. הוא מחה, התורן שלו היה מונף אך היא לא השתכנעה, לפחות תמצצי לי, ביקש, אצלי העסק חם – לא, אמרה, לא כאן. תגובתה הייתה צפויה, היא אישה שמרנית, הסקס אתה היה טוב ובמידה מספקת אולם מעולם לא העיזה לפרוץ מסגרות, סקס עושים בחדר סגור שאף אחד לא ידע ולא ישמע, שחס וחלילה לא ידעו שהם מקיימים את המצווה מעבר למספר הפעמים שהיה דרוש כדי להביא את שלושת ילדיהם לעולם. הוא דיבר איתה על זה לעיתים קרובות, הראה לה מאמרים ומחקרים על הרגלי הסקס של אנשים שונים אולם היא בשלה – הם יעשו מה שהם רוצים ואני אעשה סקס איך שאני רוצה. קמו מהחול וארזו את מעט הציוד שהביאו איתם, נשטפו במי הברז והחליטו ללכת למסעדת דגים הממוקמת על החוף. מסעדת הדגים הפשוטה הזאת צופה לכיוון הים, השולחנות והכיסאות הם מהסוג הפשוט והנוח. המלצרית הושיבה אותם במקום שקט, היא התיישבה ופניה לים והוא צפה אל תוך המסעדה, היא עיינה בתפריט והוא בהה לתוך המסעדה – אז נפגשו עיניהם וזיק כלשהו כאילו עף האוויר, הייתה זו אותה אישה שישבה לידם על חוף הים, אישה נאה בת גילו בערך לבושה בבקיני קטנטן שמגלה תחתיו גוף נשי ענוג ומושלם. בעיניה הבוהקות היה מן ניצוץ ממזרי וחיוך מקסים נסוך על פניה. היא התיישבה בשולחן לידם, בגב אישתו ומול עיניו ופניה צופות לים. מבטם הצטלב וליבו פעם בחוזקה, לפתע הרגיש כמיהה חזקה לאותה אישה סקסית. הוא, אותו "יורם" שמעולם לא חשב אפילו בכיוונים אחרים מאשר אישתו לפתע מרגיש משהו אחר לאישה זרה. המלצרית חזרה אליהם מביאה את ההזמנה, הסתבר שכאשר הוא היה שקוע במחשבותיו אישתו כבר הזמינה בדיוק את מה שרצה. האישה ההיא קיבלה את מנת הדג שהזמינה קצת אחריהם, היא אכלה את הדג בחושניות רבה תוך שהיא מנקה כל עצם ומלקקת את המזלג בחושניות רבה, אילו רק יכלתי לנשק את שפתיה החושניות, חשב לעצמו. היא הסתכלה אליו מידי פעם וחייכה חיוך ממזרי. בתום הארוחה, כשקם לשלם, עבר קרוב לשולחן שהיא ישבה והניח עליו את כרטיס הביקור שלו, היא הסתכלה לעברו, לקחה את הכרטיס ושמה בתיק היד שלה. לאחר כחודש הטפון על שולחנו צילצל, שלום, שמע קול נשי, זו אני מהמסעדה. איזו מסעדה? שאל והיא הזכירה לו. נעים מאוד, אמר לה, הפתעת אותי – רוצה להפגש לקפה? הם נפגשו עוד באותו ערב, היא לא הייתה נשואה מעולם, איני אישה של גבר אחד וגם כאשר אהיה איתך יתכן ואהיה עם עוד גברים, אמרה לו, ואיני מחפשת יחסים ארוכי טווח אלה יחסים קצרים, פראיים ומהנים. למחרת הם נפגשו בחדר צדדי במלון קטן, הסקס היה סוער, נפלא – היא הייתה מאהבת מושלמת שכוחה במותניה. אישתו לא הרגישה בשינוי שחל בו והוא הקפיד לפצות אותה במתנה בכל פעם שאחר לשוב לביתו בגלל לחץ העבודה. כך נצר את סודו במשך מספר חודשים ולא סיפר על כך אפילו לחברו הטוב. באחד הערבים שחזר לביתו חיכתה לו הזמנה בתיבת הדואר, חבר מהצבא הזמין אותו לחתונתו. הייתה זו חברות מוזרה, הם הכירו בשירותם הצבאי והמשיכו לשרת במילואים ביחד, במהלך שירות המילואים הם סיפרו אחד לשני הכל אולם לא נפגשו מעבר לכך, והוא חיכה להזדמנות לפרוק את ליבו. בשבוע של החתונה שניהם היו עסוקים ולא הצליחו להפגש, הם שוחחו בטלפון וקבעו להפגש שבוע אחרי, אני אסחוט לך את כל מה שלא נתת לי בשבועיים האחרונים, הבטיחה לו בממזריות. בערב הם הגיעו לחתונה, הוא פגש את החברים הטובים מהצבא, החבר החתן הגיע גם הוא מלווה בכלתו היפה. החבר ניגש אליהם לשיחת חולין, יש לי סיפור למילואים הבאים, אמר לחברו ושניהם צחקו. לפתע ליבו החסיר פעימה, הוא הסתכל כלא מאמין, היא עמדה שם יפה, סקסית וזוהרת כתמיד לבושה בשימלת הכלה.

ביגבן

New member
אחלה פנטזיה

מי אמר שחתונות זה רק בורקס.. ובכלל לספר לחבר'ה מהמילואים זה אפילו יותר כיף מהריגוש עצמו חהחהחהחהח סתם השתטיתי ~ יום מקסים

למעלה