שרשרו הצעות

YaLdoNet 4 EveR

New member
אומרת לי לעזוב וממשיכה? ../images/Emo176.gif

צר לי, אבל ככה אני שופטת בני אדם. 1. לפי החברים שלהם (tell me who're your friend and i'll tell you who you are
). 2. לפי המעשים שלהם. מחששה- אנשים מסוג מסויים מאוד. מעשנים- זה מעשה שלך. אם זה משו שאת בוחרת לעשות זה מעיד על דיעה מסויימת, דיעה מייצגת סוג אופי כזה או אחר. את כזאת, הם כאלה, אם זה לא מוצא חן בעינייך את מוזמנת להמשיך ולחלוק על דבריי.

Heavy Thought

New member
אה, ועוד משהו קטן :)

(אני חייבת - זו מחלה) את שופטת בני אדם ככה וככה... אבל מאיפה לך הזכות בכלל לשפוט אותם בלי להכיר? את זה אף אחד לא יכול לעשות, וכל הטיעונים שתביאי נגד זה יהיו חסרי תועלת לחלוטין. כי זה נכון. לא יכול להיות על זה ויכוח בכלל. שופטים בנאדם לפי הכירות אישית איתו, לא לפי סביבה חיצונית. אהה ביי ביי :)

v i o L e T

New member
ממש לא

סליחה על ההיתערבות אבל אופיר מה שכתבת זה מ-ז-ה לא נכון!! 1.את לא יכולה להגיד tell me who're your friends and ill tell you woh tou r זה ממש לא נכון כי את לא יכולה לקבוע למישהו את האופי שלו לפי האופי של החברים שלו, כי עובדה שיש גם אנשים שהם הפכים לגמרי והם חברים הכי טובים בעולם. 2. מי שיושב במחששה לא בהכרח מעשן! ומה הקשר בין זה שהיא מעשנת ל"דיעה מסוימת" היא מכורה לזה וזה מעיד על שום דעה מסוימת בולשיט נ.ב מור סליחה אם זה יעצבן אותך

Bitca

New member
מסכימה איתכן. ../images/Emo45.gif

אני גם לא מבינה מה הקטע עם ה"היפים" ממתי התחיל כל העניין הזה? זה סתם מעצבן וזה מזכיר לי בתי ספר בארה"ב.

Mooa-Numi

New member
זה לא הקטע של תכונות.

אתה בוחר להיות חבר של אנשים מסויימים לפי סיבות כאלו ואחרות, והבחירה הזאתי-מעידה עלייך.

Heavy Thought

New member
בחייאת...

יש אנשים שונים שאני חברה שלהם, ואנחנו הפכים לגמרי. אבל לא חשוב. ולסיכום! (למרות שיש מצב שזה עוד ממשיך) אני גאה בחברים שלי (אלו שאופיר מכירה לפחות) ובאמת שזה כבר לא ממש משמעותי בשבילי. תחשבו עליי מה שבא לכם. תשללו אותי בלי להכיר אותי אם זה מה שעושה לכם טוב. תקראו לי פרחה, תקראו לי ערסית, תקראו לי איך שאתם רוצים. התפיסה שלכם לא משהו, לא התפיסה שלי. אח... אה, ותשמעו את replica. [
]

double M

New member
באמת אחד הדברים היותר טפשיים ששמעתי

סחטיין! איך את יכולה לשפוט בנאדם לפי הרגלי העישון שלו? זה לא מעיד על שום דבר אחר חוץ מהעובדה שהוא מעשן. עישון לא משנה השקפת עולם, דעות, התנהגות שלא קשורה לעישון, אופי או כל דבר אחר. כל מה שהוא משנה זה את העובדה שפעם לא עישנת ואת הסבירות לגידול חביב בגרון או בריאות. הוא לא משייך אותך לשום קבוצה שהיא חוץ מקבוצת המעשנים. אם אדם שאת מחבבת ומיודדת איתו יתחיל לעשן הדיעה שלך עליו תשתנה פתאום? האופי שלו יישתנה פתאום? הוא, בתור בנאדם, יישתנה? צר לי לומר לך שהאינטיליגנציה שלך בהחלט אלטרנטיבית. ותמשיכי בהכללות הערסים/פריקים/היפים שלך. את עוד תגיעי רחוק, באמת. נ.ב ואני בכלל נכנסתי לחפש תמונות עירום של דון ודניאל...

ofrikit

New member
אופיר????????

אני לא מאמינה לשמוע את כול השטויווווות האלה ממך... ומור צודקת לגמרי!! את ממש לא יכולה לשפוט שום בנאדם בגלל איפה שהוא יושב מה הקשר בכלל!?!?!? אני יושבת מאחורי האולם ספורט,ואייך תגדירי אותי? כאילו כמו שאלה שיושבים באת"ד או אייך שאת לא קוראת לזה הם חנונים,כי זאת דעתי על מי שיושב שם, לא?! (ואני לא באמת חושבת ככה!!!) שיטה טיפשית ביותר לשפוט אנשים~!

BiG D

New member
שקול מילים ילד, שקול מילים

עדן שם :) סתם סתם, בלי קשר שקלי מילותייך לפעמים הבאות...

Mooa-Numi

New member
הדשא של הפיס.

נחמד שם
בעצם, כל מקום שהוא לא הדשא של האולם ספורט. הערסים יאכלו אותכם.

Bitca

New member
אממ..בתחילת שנת הלימודים (../images/Emo6.gif)

כיתות י' (עכשיו עולים ליא') השתלטו על הכניסה לביצפר..הספסלים איפה שיש צומת (
) אזור חביב ונחמד. הלוואי ויהיה שלנו
ותמיד יש את הדשא של הפיס..הצד הטוב של הדשא..חחחח

The Real FiFi

New member
אנשים אתם

מצחיקים! חחחחחחחחחחחחח ומישי כאן אמרה לי שאני מקטלגת לא נורא זה חביב!! :) מעניין לאן תשייכו אותי :) *תוהה לעצמי* זה יהיה מעניין! אופיר המשיכי בקיטלוג! חחחחחחח :) ופנטילון או משו כזה (סורי אני סנילית אני חושבת שגם הם כתבו את השם שלך איזה כמה פעמים אבל שוב אני לא זוכרת) לא הבנתי למה היפים זתומרת היפים זה שנות ה-60 כאלה שהכל אצלם אהבה ושטויות אם כבר תמצא שם אחר ועד דבר פריקים זה לא דבר רע! אל תתיחסו אל זה כקללה זה אפילו דבר טוב :)

The Real FiFi

New member
*תיקון קטן

אמרתי שתמצא שם אחר כי לקרוא להם היפים זה קצת מוזר אבל אם בא לך תמשיך מי אני שאני אבוא להגיד לך לעשות משו אחר.. פשוט זה קצת נשמע מוזר... :) ואינ מקווה שלא העלבתי נכון???

פנטילון

New member
דיבורי קטינים...

פריקים = מילת גנאי. (נקודה) היפים זה היפים. אני לא ממש מתמצא בהגיגי היפים ולא אני המצאתי את הכינוי לקבוצה המסויימת. אבל לדעתי הכינוי לא הומצא סתם. אבל פריקים?! ההיפים הארורים האלה לא יודעים באמת מה מקור המילה, אז הם מרשים לעצמם להשתמש בה. ולפי המקור של המילה, שתי הקבוצות נכללות בהגדרה. רק כשיבינו את השקפת העולם שלנו (תושבי כותל, חברותאים), ויראו שאנחנו בעצם סתם צוחקים על הכל, אפשר לקרוא לנו פריקים. אבל רק בתור בדיחה כמו שאנחנו באמת קוראים להם/לכם היפים, אבל מתוך צחוק בלבד.

למעלה