שרשרו הצעות

Mooa-Numi

New member
מתוקה שלי...

פריק זה חריג. זה מוזר, זה בחוץ. אל תגידי לי עכשיו "פריקים! איזה מאמים! אלו עם החולצות של קורן והניטים וההמון שחור, כאילו?! גם אני רוצה להיות פריקית! הי הי!", כי אני אחטוף עלייך קריזה. פריק זה שונה מהחברה. בחברה של אנשים אדומים, פריק הוא הצהוב. בחברה של מטאליסטים, ערס הוא הפריק. בחדר מורים... טוב אני אפסיק עכשיו. מרגע שלהיות פריק נהיה מגניב, והרבה מפרחות השכבה התהדרו לעצמם בחולצות קרועות ודיסקים של לינקין פארק, חצי בצפר נהיה פריק. כמו מן חבורה של פריקים סנובים ויפים כאלו, ש"שונאים את העולם, טיהי". ושהחברה שונה מהחברה, מהי החברה? ואוף, דיבור על פריקים עושה לי כאב ראש.

ofrikit

New member
זאת שיחה טיפשית

כול אחד ישב איפה שבא לו.. ולמה אתם כבר חושבות על מה יהיה שנה הבאה?? החופש עובר מהר,שנסו לשכוח מבית ספר ומה העניין עם כול הקטלוגים "ערסים" "היפיס" הגוד גייז" זה נישמע מעפן ביותר!!!!!!!!

BiG D

New member
זה נכון בבסיס הדברים,

פריק בפשטותו הוא היוצא מן הכלל, אבל המילה הזאת כבר הפכה למטבע לשון ולכינוי ל"אלו עם החולצות השחורות של קורן והניטים וההמון שחור"... אז להתחכם בתאוריות זה נחמד, אבל בפועל אני לא חושב שתקלעי לסיטואציה שבה תראי ערס בין מטאליסטים ותצאי בקריאות ובזמירות "הנה פריק"..

ofrikit

New member
אני לא יודעת מה איתך....

אבל ראיתי כמה ערסים עם מטאליסטים ונכון נראה קצת מוזר.. אבל בשיכבת ט שלנו לא ניראה לי שיש עוד כאלה הגדרות ומי שמציג את עצמו אני "פריק" או "היפי" או אחד מ"הגוד גייז" הייתי מסתכלת עליו במבט של פרחה שאומר "טווווובב..." :) זה בעיקרון מה שמעצבן אותי -מצטערת מי שלא מבין,אני מבינה את עצמי(:)-

The Real FiFi

New member
אמממ

אוקי סבבה אני מקבלת את צודקת התייחסתי לזה לא נכון אם קוראים למישו פריק אין מה להעלב...(לפחות ככה אני חושבת) אבל כל אחד חושב איך שבא לו טוב דיי קיטלוגים זה לא כיף :( כל אחד יעשה מה שבא לו :)

למעלה