שרשרו הצעות

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo41.gif שרשרו הצעות ../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif

למקומות שבהם אפשר להתיישב (משני המובנים) באזור התיכון... כיוון שאנחנו עוזבים את את"ד...

The Pink Dragon

New member
|כותרת|

כשאני מסיירת עם חברה שלי כשהיא עוקבת אחרי י"אניק אחד, אני מגלה את כל המקומות הטובים לשבת!
ליד הכניסה לאלה, יש לוח מודעות, אם נעמדים מאחוריו, עם הגב אליו, יש מולך עץ שעושה המון צל, וגם יש שם דשא נח.
ליד העץ הזה, ישנם גם שני ספסלים אחד מול השני, נחמד לשבת שם אם אתם בסביבות ה 4-8 אנשים.
הפיס. כל מילה מיותרת. |מזגן|
המחששות, לא ממולץ אבל יש גם אנשים כאלה.
תמיד אפשר לבוא להתנחל שוב באת"ד!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
הספסלים האלה לא אחד מול השני../images/Emo176.gif

הם בזווית של 90 מעלות זה לזה. וזה לא טוב, כי הי"אניקים בד"כ יושבים שם ו.. אנחנו הרבה יותר מ-8.

The Pink Dragon

New member
אני יודעת שהי"אניקים יושבים שם..

להזכירך, גיליתי את הספסלים האלה תוך כדי מעקב אחרי י"אניק אחד... (לא אני הסתומה, חברה שלי.)

Mister Man

New member
יש את הדשא של הפיס או ליד דולב

שיש זם כזה עצים שעושים צל שמתאים בדיוק לגוד גייס (השולטים)

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא, רק לאפסים מביניהם ../images/Emo176.gif

שחושבים שהם מגניבים והולכים להתרגל לתיכון.
והם הגוז גייז הסנובים, וזאת סתירה כי הגוד גייז הם לא סנובים (חוץ ממני
) ולפיכך הם בכלל לא גוד גייז *יורקת*. סתם, אני רק מוציאה עצבי-עצבות.
ואני חושבת שצריך מקום ששוב, יוכל להכיל גם את הפריקים וגם את הגוד גייז.. על איזה דשא (או כותל..
).

פנטילון

New member
היפים ארורים!

כולכם מכילים את המוטיבים של ההיפים הקלאסים אז אתם היפים!

פנטילון

New member
היפים ארורים!

תודו כבר! אתם מכילים את כל המוטיבים של ההיפים הקלאסיים אז אתם היפים!
ו|פיס| אין אייקון של פיס?! איך זה ייתכן?

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחחח אוקיי בוא נראה ../images/Emo176.gif

אני נראית לך היפית? גיא תמיר נראה לך היפי? נדב אילון נראה לך היפי? שמרית, שירן? "לא" נחרץ!

פנטילון

New member
לא?

אם אתם קוראים לנו פריקים, אז זכותנו לקרוא לכם היפים. ואני אגיד שוב שגם אתם נחשבים לפריקים לפי הגדרת העארסים שבה שתם משתמשים. או שעארסים בעצם יקראו לכם נחנחים.

YaLdoNet 4 EveR

New member
עזוב כבר ת'ע"פ!! ../images/Emo176.gif

ערסים מעולם לא משכו את תשומת ליבי, ולא אכפת לי אם הם קוראים לכם או לנו היפים או פריקים. הם ערסים, זה הרבה יותר גרוע מלכתחילה.

Heavy Thought

New member
ואתם מקטלגים אנשים

ומלאים בסטיגמות. זה יותר גרוע מכל דבר אחר. צאו כבר מהרצון להיות "פריקים/היפים" מגניבים. (יאללה, תכחישו) זה עצוב.

YaLdoNet 4 EveR

New member
נכון. ../images/Emo176.gif

מבחינתי כל מי שיושב בדשא ליד האולם ספורט או במחששה הוא חלק מהע"פ, ולפיכך, כולם אפסים ואני נהנית לקטלג אותם. ואם לא שמת לב, שנינו מנסים להיפטר מהכינוי "פריקים/היפים". אז הנה, אני מכחישה, תתעצבי.

Heavy Thought

New member
אבל זה באמת שטויות.

אני יושבת במחששה כי אין לי מקום אחר לעשן. מה לעשות :)

לא רואים את זה עליה?

את ה.. גועל? בתור חובתי כמנהלת אני בכלל לא נותנת לך צל"ש על זה אז.. סליחה, הייתי חייבת.

Heavy Thought

New member
ביקשתי צל"ש?

אפשר לחשוב שאני דוגלת בעישון. ציינתי עובדה, that's all.

Heavy Thought

New member
טוב, אופיר, עזבי.

את מדברת שטויות. את פוסלת אנשים לפי מקומות הישיבה והרגלי העישון שלהם בבי"ס? את יכולה לקבוע מה הם, מי הם ולשייך להם תכונות לאופי כי הם יושבים מאחורי האולם ספורט? טוב. לדעתי, זו פשוט טעות. (גם קצת פוגע, אבל ניחא. לדעתך לא - סבבה. תעשי מה שבראש שלך. זהו.

למעלה