שרשור

../images/Emo41.gifשרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo9.gif

בסימן הולי-שיט-עוד-מעט-ים-המלח-איזה-כיף
שרשרו לפה את כל מה שלא קשור לנירוונה, כדי שהפורום יהיה מסודר ונחמדי יותר

grapefruit

New member
הפלאפון שלי טבע באסלה.

אני לא יכולה לתקשר עם אנשים מחוץ ליאס"א עד חנוכה, יש לי המון עבודות ואני רוצה למות. גאדמאט, אני רוצה חופש.

grapefruit

New member
בלעח.

אני רוצה לשלב ביולוגיה. כלומר, עוד 6 שעות שבועיות שזה חתיכת ויתור על החיים שלי. היתרון הוא שאני גם אלמד בנוסף להמון-שעות-אמנות גם ביולוגיה שזה מעניין (ועוד 5 יחידות לבגרות שזה פחות חשוב). החסרון הוא מחסור בשעות חיוּת, שזה באסה. אבל חוץ מזה: אם יהיה לי עומס אולי ככה אני אעמוד בכל המטלות והעבודות שאני צריכה לעשות, כי כשיש לי זמן פנוי אני מורחת אותו ולא עושה כלום, ואם אני אדע שיש לי המון דברים לעשות אני פשוט אעשה אותם. אבל גם לשלב ביולוגיה = להשלים שלושה חודשי לימוד. אבל אם אני לא אעשה את זה עכשיו, אז אני לא אוכל לשלב ביולוגיה אח"כ וזה מעניין. אני לא יודעת מה לעשות. ואין לי פלאפון.

וול...

3 חודשים זה ממש כלום.. יש לי חברה שהשלימה שנה.. וגם ככה בהתחלה החומר בביולוגיה ממש קל, לדעתי לפחות..
בכל מקרה את צריכה גם לחשוב עד כמה בא לך לעשות ביוטופ ומעבדות.. אם אין לך בעיות עם זה, לכי על זה..
בכל מקרה... אני לא חושבת שהשלמת החומר תהיה בעיה...
מה שלא תבחרי, שיהיה המון בהצלחה, מתוקה..

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gifקחי מחברה את הטלפון תשלחי לי

את המס' שלה ואני יתקשר אליך. אנחנו חייבות לדבר עד מחר בערב!!1

Dark Avanger

New member
אע,

דרגו ת'שירים D: 10, ריף גאוני |כוכב| אני עכשיו שומע Bullet for my valentine-cries in vain

Dark Avanger

New member
בסולם ריכטר

סתםסתם כאילו במספרים מ1 עד 10 1 הכי נמוך 10 הכי גבוה >_<

../images/Emo41.gifמשבר-תופים.

תוהה אם הטיסה ללונדון בכלל שווה את זה שכל פעם שמגיע יום שלישי אני ב"אוי נו פאק יש חזרה היום". תוהה עם כל העומס המטורף ששנת י"ב פלוס עמדה הרבה יותר מדי פעילה במועצת תלמידים שווה את החיפוש המטורף שלי גם לשיעור תופים, כשהוא בעצם [מחוץ לתזמורת] הפעם היחידה שאני מתאמנת על תופים במשך השבוע, ואני לא באמת יכולה לעשות ככה התקדמות כלשהי. זזתי לתזמורת. ביי.

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gifהודעת מיני-פרידה.

לא אני לא עוזבת אבל ביום חמישי בבוקר אני עולה על מטוס לאנגליה וזה ורציתי לכתוב את ההודעת פרדיה מחר,אבל אני לא בטוחה שיהיה לי זמן. אז רציתי להגיד שאני יתגעגע טונות ושאני אוהבת אותכם ושאני טסה ושאני חוזרת ב20 בלילה וב21 אני כבר מתייצבת בעזריאלי בשבילכם,אז אתם צריכים להעריך את זה. (ובלי קשר,אני מצטערת אם אני לא עונה למסנג'ר או מתקשרת בזמן האחרון,פשוט יד המון לחץ מבית ספר, במיוחד עכשיו שאם אני לא ישפר את הציונים יעיפו אותי,אז..מצטערת) המון אהבה ושלום עולמי.
.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif3333>

תהני המוןהמון! ואני כבר רגילה שאת לא עונה לי במסנג'ר זה בסדר
3>

Celebrity Skin

New member
ועבודה באומנות לא גמורה על קורט.

מה אתם מבינים מזה? (זה חשוב,כי לפי זה אני ימשיך אותה.)

למעלה