ברוך הבא מותק אני אלין.. תגיע למפגש(:
פ פריקצה 1ר1דה 1אפלה New member 7/12/06 #18 ../images/Emo41.gif אנה מולי של אינקיובס . מי שמע/צפה בקליפ?
פ פריקצה 1ר1דה 1אפלה New member 7/12/06 #19 ../images/Emo41.gif*משקיעה בכם* Anna Molly by Incubus תיהנו
פ פריקצה 1ר1דה 1אפלה New member 8/12/06 #52 ../images/Emo41.gifחלמתי על מה שהיה קורה בקליפ, במקרה והמנתח גופות כן היה מצליח לחתוך אותה. המון דם. המון.
../images/Emo41.gifחלמתי על מה שהיה קורה בקליפ, במקרה והמנתח גופות כן היה מצליח לחתוך אותה. המון דם. המון.
A avig89 New member 7/12/06 #29 ../images/Emo207.gif יש פה אנשים נחמדים... אז.......החלטתי להצתרף לפורום באופן רישמי.. אז אני בת 17 חולה על נירוונה וחושבת שקורט חתיך אפשר להצתרף?
../images/Emo207.gif יש פה אנשים נחמדים... אז.......החלטתי להצתרף לפורום באופן רישמי.. אז אני בת 17 חולה על נירוונה וחושבת שקורט חתיך אפשר להצתרף?
A avig89 New member 8/12/06 #36 תודה אממ..אוקיי, חוץ מנירוונה אני שומעת לד זפלין, גאנס נ' רוזס, רד הוט צ'ילי פפרס, פינק פלויד, אליס אין צ'יינס וכ'ד......... וזהו, נרא לי..>< אם אתם ממש רוצים לדעת עוד משהו פשוט תשאלו אה, ויש לי שגיאות כתיב נוראיות כי אני דפוקה so get used to it..>< וסורי מראש..
תודה אממ..אוקיי, חוץ מנירוונה אני שומעת לד זפלין, גאנס נ' רוזס, רד הוט צ'ילי פפרס, פינק פלויד, אליס אין צ'יינס וכ'ד......... וזהו, נרא לי..>< אם אתם ממש רוצים לדעת עוד משהו פשוט תשאלו אה, ויש לי שגיאות כתיב נוראיות כי אני דפוקה so get used to it..>< וסורי מראש..