שרשור

KerenWelling

New member
מחר הם במנצ'סטר.

ואני כל כך עצובה זה היה יום חרא. למה כריסטופר מת?!?!!למהההההה??????????(כריסטופר ריב. ומי ששואל מי זה...לא עונה!)

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifבוהו.../images/Emo10.gif

נכון. הוא היה כזה חמוד. אהבתי אותו.
תמיד ישאר הסופרמן האמיתי

יהיה זיכרו ברוך!

ממש מסכן! ולחשוב שחלה התאוששות מזערית במצבו לפני כמה שנים, שהוא התחיל להזיז מעט אצבעות...
יהיה זכרו ברוך!
ולהבדיל 100 הבדלות- מארון- אכן, הם מופיעים במנצ'סטר מחר (12.10) למחרת (13.10) בבריסטול ויום אחרי (14.10) בלונדון!!! הופעה ראשונה שם, מתוך שלוש רצופות (15-16.10) ולאחר מכן, ההופעה הבאה היא ב-18, בדנמרק- קופנהאגן. (מקווה שאני לא טועה בתאריכים). ו-החזרה לבית ספר היתה מבאסת....כרגיל... לילה טוב לכולם.

KerenWelling

New member
כן אני יודעת..סתם ציינתי ת'עובדה כי

זה אוף וכי אני מתה להיות שם.. כל כך הייתי מתה להיות שם ביום שישי..או בכל יום!!!!!!!!!!

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifנאממ. נאממ..

בצפר זה חרא
יותר מדי בחנים. יותר מדי מבחנים.נמאס
ס'אמא שלהם. למה הם כ"כ חראים
אבל. נעבור גם את זה

CiNdErElLa3887

New member
אממממ כרגיל בעעעעעעעע ../images/Emo10.gif

נמממ אבל קיבלתי 100 בבוחן בהיסטריה אז זה גרם לי לחייך ל5 דקות (ולא...אל תתפלאו שקיבלתי ככה....זה היה בון אמריקאי...גאד המורה הזאת כ"כ שרוטה...יום חמישי יש לנו מבחן עם חומר פתוח..חח יו איזה שוק!
)

NoWords

New member
וואו 100

כל הכבוד
..
אני קיבלתי 94 במבחן הקבצות באנגלית, איים פראוד. אוח לא רוצה להגיע למבחן במתמטיקה ];

CiNdErElLa3887

New member
תודהההההההההההההה

רבבעע מתמטיבע....גם לי יש מבחן יום שני...
בהצלחה לשתינו

shnizit

New member
גמני מאה באנגלית ובחשבון גם לא כדאי

לדעת... אבל במחשבים 20
אל תנסו אפילו לשבור את השיא

עזרה!!!

בגלל שזה לא קשור למארון5, אז כתבתי בשרשור OFF!!! כן, כן, קרן, את רואה נכון!! אז ככה: אני רוצה לפתוח בלוג וכבר ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי להבין איך הקטע הזה הולך...מה עושים אחריי שפותחים אותו...אז מישהו שיודע שיעזור לי פליזזזזזזזזז!! תכתבו פה תגובה או אם תתפסו אותי במסנג'ר ([email protected]) או באייסיקיו (219537650).....אז קיצר...תעזרו לי בבקשה:) תודה:) רונה XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

KerenWelling

New member
חחחחחח

אהבתי את ההתייחסות אלי! וחזקי ואמצי!!!! POWER TO THE PEOPLE!!! מה קשור?! טוב יוצא לי להגיד את זה הרבה לאחרונה..

אתם מוזמנים לבלוג החדש שלי:)

הכתובת היא: http://blog.tapuz.co.il/mylilblog רק התחלתי אותו אבל כנסו אם בא לכם!! XXXXXXXXXXXXXXXXXX, רונה.

CiNdErElLa3887

New member
תתחדשי מיידלע ../images/Emo8.gif.....

הוספתי אותו למועדפים
למי מהפורום (חוץ ממיכלע,הרונות) יש בלוג גם?..

KerenWelling

New member
אבל יש פה ../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif!|גרררר כשהתחלתי

כבר לחשוב שתפסת ת'עניין!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה