שרשור

עושים טוב על ה-../images/Emo23.gif

פורום למען הקהילה יוצא במבצע תרומות מיוחד לקראת ראש השנה. גם אתם יכולים לעשות משהו למען אלו שאין להם. הרתמו למבצע בפורום.
היום ב-19:00 פורום יוצאים בשאלה מארח את ורדה ליפשיץ, יו"ר אגודת הל"ל (האגודה לחוזרים לשאלה), שתענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
אתמול התקיימו טקס פרסי הוידאו הגדול של MTV. בואו לדסקס על זה בפורום MTV. מי הם הזוכים הגדולים?
הערב ב-20:30 נעביר בשידור ישיר את הקוקטיל המיוחד של סיום העונה השניה של "אהבה מעבר לפינה". השידור יחל בשעה 20:30. צפו לראות שם את כל הכוכבים!

RoYaL3

New member
רונלי

אמרת לפני כמה דקות
שאת אוהבת דולפינים אז נזכרתי בתמונה שידידה שלי שלחה לי פעם, קבלי

sisty

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

מקווה שתיתרמו למבצע! ו ... האהבה מעבר ... לפינה!

RoYaL3

New member
חשבתי שאני יפיוף שלך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח

אין בעד מה

וואי אתם לא מאמינים.. כנסו../images/Emo26.gif

בעוד 10 דקות יהיה אפשר לומר שבעוד שעה יהיה אפשר לומר בעוד יום יהיה בית ספר..
אתתם לא מאמיניים באיזה דיכאון אני..
.. לא לא.. אין צורך להעביר את ההודעה הזאת לסה"ר זה בסדר!

RoYaL3

New member
סה"ר?../images/Emo12.gif

לחבר הכי טוב שלי קוראים סהר
חחחחחחחחחח מזה סה"ר?

darkman 36

New member
סיוע משהו ברשת...../images/Emo67.gif

מן שרותים פסיכולוגיים לכאלה שרוצים להתאבד ומדווחים על זה ברשת. |ירחמיאל שליתה|

היום בתפוז:../images/Emo25.gifהגברברים מגיעים

אלון ליטבק, הכוכב החתיך שהגיע היישר מ"כוכב נולד" לערוץ ניקולודיאון, להנחות את התוכנית "ג'ונגל" יתארח כאן הערב ב-19:00 ויענה לשאלותיכם ב- Blog TV. אפשר להשאיר לו שאלות בפורום ג'ונגל.
גיא זוארץ, השחקן החתיך כוכב "מרי לו" פותח הערב את רשימת כוכבי המחזמר שיגיעו לכאן לאירוחים. הערב ב-21:00 הוא יענה לשאלותיכם live. אפשר להשאיר לו שאלות בפורום "מרי לו", הפורום של תפוז בשיתוף עם תאטרון הבימה. ******************** לתת באהבה לשנה טובה
ארגון לתת מחפש מתנדבים לתקופת החגים: 1-3 ספטמבר (ימים רביעי וחמישי אחה"צ ושישי בוקר-צהריים) – התנדבות בסניפי רשתות קוסמוס, היפר-נטו, שופר-סל ומחסני מזון בכל הארץ. 12 ספטמבר – התנדבות במרכזי איסוף וחלוקת מזון (מיון מזון ואריזת חבילות לחג): דרום - מפעל אסם בשדרות, מרכז – מרכז ההפצה והלוגיסטיקה של פדקס בפתח-תקווה, צפון – מפעל עלית בנצרת עילית. נא שלחו מייל ל –[email protected] או התקשרו למוקד ביפר 24 שעות 1-700-50-40-33 והשאירו הודעה מתי והיכן אתם מעוניינים להתנדב. יחד, נסייע לעשרות אלפי משפחות לערוך שולחן חג בכבוד, ולהתחיל את השנה החדשה עם חיוך

Ronush14

New member
מממממ...../images/Emo110.gif

מרי לו זה חמוד ביותר!
סתם התחשק לי להגיד

ליטבק הוא רעע!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הוא בגד בסשה כשהם עוד היו ביחד וברגע שהוא שם לב שהחברה שלו לא תהיה מפורסמת הוא עזב אותה!
כועסת עליו...

אוש7יתי

New member
אוי חבל......./images/Emo107.gif

פיספסתי את ורדה ליפשיץ!!
איך רציתי לשאול אותה מי היא!
אל תשימו לב אלי בלילה

למעלה