שרשור EMA

nerod 72

New member
נו, ראיתם את ההופעה של קיילי?

אני חשבתי שזה היה ממש יפה! קילי נראתה שם סקסית ויפה! אבל מה,, לא אהבתי מה שהיא לבשה! היא הייתה צריכה ללבוש איזה שמלה סקסית כמו ביונסה! ההופעה באמת הייתה מדהימה! מה אתם חושבים?

Human Nature

New member
כי אתה בבית... |טל| †

היא לא עשתה כלום. הרקדנים עשו את כל ההופעה.

eyalush001

New member
הרי היא אמרה ...

שהיא לא הולכת לחשוף טוסיקים יותר.... מה שלא ממש מתאים לשימלה הירוקה שהיא לבשה בהתחלה, אבל בסדר. לא נתלונן.

adamkylie

New member
איזה מדהימה השימלה הירוקה ממהתחלה!!

אני ממש אוהב את לוק הרטרו שהיא אימצה!!!! גם ההופעה היתה מעולה, היה די צפוי שהיא תיהיה דומה מאוד למה שכבר ראינו... ובכלל הטקס הזה ממש מזויע יש אוירה של שוק, כריסטינה עם בגדים והתנהגות זנותית חוסר השקעה טוטלי בהכל!!!! יש להם מזל שקיילי הופיעה אחרת גם את הנקודת אור הזו הטקס לא היה רואה...

eyalush001

New member
לא צריך להגזים.

הטקס מאוד מושקע ויפה. הוא שונה מהשנים עברו אבל, הוא בהחלט משעשע יותר - כריסטינה והתחפושות לוקחות חלק גדול בזה. לפחות נחמד לצחוק על המקל שמנחה את הכל.

adamkylie

New member
אני פורש ממצעד הזנות הזה

אני מקבל פה בחילות מטורפות... זה התחיל עם ביונסה שהיא עוד סבילה אבל עם "שן פול" המעצבן הזה ששר עם המבטא הכי מעצבן בעולם המשיך לכריסטה שהוכיחה את עצמה כ slut שוב ושוב ושוב... הema הכי גרוע בהיסטוריה ללא ספק!!!!!!

eyalush001

New member
היא הגישה את ההופעה הבאה!

והיא הייתה נראית טופ!!!!!!!!!!!!!! היא ממש הייתה ציפוץ ושמעתם איך שעקו לה כל הקהל?? אוייי זה היה טוב!!!!!!!!! כ-ו-ס-י-ת

tatababa

New member
ת'אמת..

אני מסכים עם אדם (לא מאמין שאני אומר את זה). יש הרגשה כל כך זולה מהטקס הזה... אין במה מרכזית אחת, הזוכים עולים עם איזה מקרופון אומללי ואין דוכן - מה זה, הפקת מתנ"ס? כריסטינה הביאה אותה בכניסה הכי צפוייה שרק הייתה יכולה להיות, זה היה רעיון כל כך לא נכון לשים אמריקאית כמנחה ואמריקאית לפתוח את הטקס - לא סתם הטקס האירופאי נחשב שנייים ליותר טוב מהאמריקאי, אז למה לשים זבל? קלי אוזבורן (על השטיח האדום) היתה קורעת! המנחים עצמם היו מתחת לכל ביקורת (we miss you Eden!) והתפאורה הייתה דיי מצועצעת. דרך אגב - של מי היה הרעיון החכם לשים את ג'סטין טימברלייק *כל כך הרבה פעמים* על הבמה?! טקס דיי מאכזב השנה. חייב לציין את ההופעה המעולה מעולה מעולה של דיידו! פשוט הופעה יוצאת מן הכלל (וכמובן גם קיילי
).

eyalush001

New member
מהבחינה הזאת,

דידו נתנה את ההופעה הכי טובה הערב. ה-כ-י ט-ו-ב-ה. היא פשוט הייתה מצויינת.

eyalush001

New member
ההופעה של קיילי מ2001

עכשיו בmtv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kyliefan18

New member
היה כיייייייייייף

וקיילי צדקה על מה שאמרה על קראפטוורק - הרכב משפיע ביותר, אני הולך לחקור אותם קצת... דיידו הביאה הופעה מדהייייייימה ואני מקווה לראות אותה שנה הבאה בלונדון,קיילי הביאה את ההופעה הכי טובה,ביונסה=איכסה,שון פול נראה כמו נמלה ושמתם לב שהזוכים היו כמעט כולם אמריקאיים?!?! מה עם השוגאבייבס? סופי? ועוד קצת לקולדפליי ולטראוויס וגם קיילי... XTINA הייתה אחלה!

eyalush001

New member
וכל הכבוד לכריס'...

הביאה אותה בהופעה והעבירה את המופע בצורה ממש טובה.

p i n g o

New member
השכמת קום?

לא ידעתי שבעונה הזאת יש פה אנשים בשעות כאלה

adamkylie

New member
אתה יודע יש כאלה

שצריכים לקום לבית ספר..... (במיוחד שצריך לתפוס אוטובוס חצי שעה קודם)

Human Nature

New member
ההגדרה הכי טובה לזה- |טל| †

זו לא הופעה חיה, זה וידאו-קליפ חי.

tatababa

New member
*מריע*

למרות שציפיתי מאוד לשמוע את ה Chemical Brothers Mix של השיר מבוצע לייב, אני בהחלט אהבתי את ההופעה! קיילי הייתה מעולה, הפזמון האחרון כשהיא שרה בסולם גבוה היה אחלה ואהבתי במיוחד את "I want my MTV yeah Slow..." תמשיכי לרצות חומץ, אולי שנה הבאה.. לילה טוב לכולנו, רן

למעלה