שרשור EMA

eyalush001

New member
../images/Emo41.gifשרשור EMA ../images/Emo41.gif

דיברו עכשיו על קיילי , הם אמרו שהיא תשב ליד ג'סטין וזאת תהייה בעיה כי הוא מת על התחת שלה... אבל בעצם מי לא!?!?!?! בהחלט משעשע.... אני כבר גוזז ציפורניים ומחכה להופעה שלה!!! ולזכר הימים הטובים

eyalush001

New member
ביונסה הולכת לפתוח את ההופעה

מה שאומר שקיילי תהייה כנראה לקראת אמצע הטקס...

eyalush001

New member
ירוק??????????????????

החולצות ביה"ס שלי יותר יפות...... היא לומשת סימלה קצרצרה כרגיל בצבע ירוק. נראית חמוד אבל הייתי מצפה ממנה למשהוא הרבהההההה יותר מהודר!!!

Siren

New member
../images/Emo5.gif

ובאייקון הזה אני חושב שאפשר למצות את ההופעה על השטיח האדום

באמת חבל -היא לא התלבשה משהו לטקס

אבל עליה הכול נראה טוב!!! ציפתי למשהו חמוד לא נועז כמו התדמית הקודמת שלי כי היא שנתה תדמית אבל צפתי למשהו כזה כמו שהיא לבשה כשהיא הלכה עם אוליביה ...השמלה ה אדומה הזאתי באמת חבל ! אבל לא נורא זאת קיילי הכול נראה עליה טוב הפנים והשיער היו נורא יפים היא בעיקרון היתה נורא יפה לטקס רק חבל על השמלה....

Human Nature

New member
חמוד? |טל| †

זה נראה כאילו היא פשטה את העור של קרמיט הצפרדע והוסיפה לזה נוצצים. גאש, היא נראית זוועה

nerod 72

New member
ראיתם את קיילי...

על השטיח האדום.. לא יודע, השמלה הזו לא מחמיאה לה ומה זה השיער הזה על הפנים?! חוצמזה, היא חמודה כמו תמיד....ראיתם איך ההוא נמרח עליה?

Human Nature

New member
אני מצטער, אבל ../images/Emo5.gif |טל| †

אני הייתי פוחד שמה שהיא לובשת מכיל חומרים רדיואקטיבים. זה כל-כך... זהר!

eyalush001

New member
באמת שציפיתי ממנה להרבה יותר זוהר!

מה שהיא לומשת נראה כאילו זה נפל עליה, כאילו היא לבשה את זה שנייה לפני שבאה השיער שלה רגיל שום דבר מיוחד, בלי איפור מיוחד. טבעית מה שנקרה. ואפילו בלונדינית מתמיד!

Human Nature

New member
הוסכם שם על תלבושת מזוויעה?! |טל| †

שרלין ספיטרי החליטה לתפור את כל הוילונות הלא-אופנתיים שסבתא שלה זרקה על סחבה? גאש, מה זה חוסר הטעם הזה?

nerod 72

New member
ביונסה...

נראתה מדהים עם השמלה הזאת... איזו שמלה מדהימה! כריסטינה נראיתה דוחה עם הפאה הנוצצת והשמלה הסגולה!מה זה לעזאזל?

Human Nature

New member
מי שנראתה שם מעולה היא שירלי |טל| †

מנסון. ידעה ללכת פשוט, אבל מגניב. חולה עליה

eyalush001

New member
הסגול של כריסטינה באמת זוועה!

אבל אני לא בשוק. די צפוי. ביונסה, פצצה עולמית. פשוט נראית מעולה!

nerod 72

New member
שמתם לב..

שכל הזמן יש בלק אאוט והרבה תקלות? חוצמזה, התפאורה ממש מדהימה ונראה לי שהטקה הזה ממש שונה מכל קודמיו, לא יודע , הכל שונה! גם איך שמגישים את הפרסים השתנה, אין מין שולחן כזה! התאכזבתי מהשטיח האדום, היה ממש יבש!

eyalush001

New member
ורוד מדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קיבלתי הבזק צבע !!!! עוד משהו, זה זוהר באולטרה???

Human Nature

New member
אוי ואבוי! |טל| †

אסרו את הבמאי! מה זה הקטע ההתחלתי הנוראי הזה? מישהו מהקהל ראה משהו? חוק בסיסי בבימוי- לדאוג לקהל קודם. זו לא רק הופעה לטלוויזיה- זו הופעה לפני קהל. חוץ מזה, החוסר אנרגיה שבהופעה...
*מתגעגע ל-CGYOOMH*

eyalush001

New member
הופעה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא לבשה את מה שהיא צולמה איתו בתקליט
, נתנה הופעה בסגנון טופ פופס ונראת טוב! אחלה הופעה , היה ממש חמוד. הייתי שמח אם היו פיצוצים וכו אבל גם ככה טופ. זה תואם לסגנון "התדמית החדשה" שלה....

למעלה