שרשור שירים

PakoLina

New member
ועוד טעות >.<

אחרי "זריחת החמה" זה לא "שקיעת החמה" זה "שקיעת הלבנה" סורי על ההצפה...
בבקשה, רק לא לסקול >.<

פקו, כמו שהזכרתי, את והשירים שלך

אדירים! הפנארט של הקאגוראלי...מוקדש לנעם הידועה

PakoLina

New member
XD

אחח.. זה מצחיק אותי כל פעם מחדש XD קאגורה הראפרית

מהעבר/ אינויאשה לקגומה

מהעבר קראתי אלייך בואי אלי בשובך יחזורו אלי שוב חיי את איתי ונוגעת בידי בידייך שיבוא ויאיר למשמע קול צחוקך. מהעבר קראתי אלייך בואי אלי הירח מאיר, ודרכי אלייך חששותי נמסו אל מגע ידיך באוזנייך לוחש שואל. ליבי שוב קורא לך הלילה-הקשיבי מביט בך בחום בעת שנתך מי שם נפשו שתהיי מאושרת מי ישים יד ויבוא אל ביתך מי ייתן חייו, ישימם מתחתייך מי כעבד לעינייך יחיה מי יאהבך עוד מכל אוהבייך מי מכל רוח רעה יצילך מן העבר. מהעבר קראתי אלייך בואי אלי הירח מאיר, ודרכי אלייך חששותי נמסו אל מגע ידיך באוזנייך לוחש שואל. ליבי שוב קורא לך הלילה-הקשיבי מביט בך בחום בעת שנתך מי שם נפשו שתהיי מאושרת מי ישים יד ויבוא אל ביתך מי ייתן חייו, ישימם מתחתייך מי כעבד לעינייך יחיה מי יאהבך עוד מכל אוהבייך מי מכל רוח רעה יצילך מן העבר.

"השקט שנשאר" קגומה לאינויאשה

לידך, אני עיוורת באור יום לידך, להיגיון אין מקום מטפלת בך, ומרגישה ששום דבר לא נגמר בלעדייך, גם לסוכר יש טעם מר. מגע אחר, עורי מצטמרר אבל אתה מסתתר, את ליבי שובר מגע אחר, עורי מצטמרר ועוד יום עובר, בלי נשימה. לילה בא לאט, הזמן נעצר לילה ואתה השקט שנשאר אם תיפול, אני אפול איתך בסוף המשחק אני חומקת ברחוב בכיתה מנסה לחשוב עוד קצת עליך עוברת עוד דקה ארוכה שמרגישה כמו נצח וריק בלעדיך. מגע אחר, עורי מצטמרר ועוד יום עובר בלי נשימה לילה בא לאט, הזמן נעצר לילה ואתה השקט שנשאר יום אחד אני אפול איתך, בסוף המשחק הזמן נעצר לילה ואתה השקט שנשאר כשהזמן יבוא, אפול איתך בסוף המשחק

אחרי השיקון-נו-טאמה

לפי, "לחיי האהבה" שני עידנים משונים דומים, מנוגדים אבל יש בינהם דימיון אנו כמו חלומת אבודים בין שניהם לכודים והסיכוי הוא אחד למליון אז בואי ונצא אחרי שהשיקון-נו-טאמה אבן סוערת, אכזרית אז בואי ונצא אחרי השיקון-נו-טאמה האבן, הבלתי אפשרית את שמך הוגות שפתי ואליך מגניב מבטי אני כסופת מחשבות אתה משגיח עלי אתה שומע נשימותי אבל המילים מתעכבות. אז בואי ונצא אחרי שהשיקון-נו-טאמה אבן סוערת, אכזרית אז בואי ונצא אחרי השיקון-נו-טאמה האבן, הבלתי אפשרית כמה שהיא מכושפת כמה שהיא מטרפת וקשה לאסוף אותה אבל היא פשוט התשובה היא מעירה בי אדם החצי שבי שנדם והיא שואלת אם בכלל היא מעירה בי אדם חצי שכבר נרדם ואת כל מה שנסגר וננעל אז בואי ונצא אחרי שהשיקון-נו-טאמה אבן סוערת, אכזרית אז בואי ונצא אחרי השיקון-נו-טאמה האבן, הבלתי אפשרית כמה שהיא מכושפת כמה שהיא מטרפת וקשה לאסוף אותה אבל היא פשוט התשובה

PakoLina

New member
ועוד אחד, טרי מהמקלדת..

ע"פ משתגע כבר מלך להיות של מלך האריות.. מה שכתוב ב < > זה אינו אומר מה שכתוב ב << >> זה השאר אומרים כשאגדל אביס את יריבי במילחמות >הו, איזה מלך של שדות, כמעט ללא כוחות!< כולם לי ירכשו כבוד, אהיה מורם מעם אני כבר מתאמן כיצד,להיראות חכם! >תעשה טובה, תפסיק לחשוב על שטויות..< משתגע כבר מלך להיות! <יש לך עוד דרך ארוכה באקה, אז תקשיב לי!< איש אז לא יומר לי <אני אומר לך ש..< מה אסור ומה מותר לי! > אני מזהיר אותך..< כששדת הכלב מעצבנת, < רוצה ללכת איתי מכות?< קגומה תומר "לשבת!!" <תקשיב רגע!< חופשי לעוף לאן שארצה! <טוב, אתה דורש מכות..> ואיש עליי את פיו לא יפצה!! <אני חושב שלא יזיק, להחטיף לך מכה> מלכים לא מקבלים מכות מעבד שכמותך! <אם העדר קגומה, גרם שיפו להתדרדר, אני, אכה מיד! לא מוכן שכך, דביבון פצפון,יאים עליי כל כך! הכבוד פה מתפרע בלי גבולות..< משתגע כבר מלך להיות! אם תביטו שמאלה, אם תפנו ימינה תמיד אני אהיה שם, עם צבעים שלא מהעולם!! <נה ני?!?!?!< <<נצעק על שיפו בקולי קולות<< <<ונחטיף לו גם כמה בומבות<< <<כי השועל, עתיד פה להיצלות!<< משתגע כבר מלך להיות!! משתגע כבר מלך להיות!! משתגע כבר ממממממממלך להיווווווות!

נקרעתי....

*טוב, אתה דורש מכות* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה