ועוד אחד, טרי מהמקלדת..
ע"פ משתגע כבר מלך להיות של מלך האריות.. מה שכתוב ב < > זה אינו אומר מה שכתוב ב << >> זה השאר אומרים כשאגדל אביס את יריבי במילחמות >הו, איזה מלך של שדות, כמעט ללא כוחות!< כולם לי ירכשו כבוד, אהיה מורם מעם אני כבר מתאמן כיצד,להיראות חכם! >תעשה טובה, תפסיק לחשוב על שטויות..< משתגע כבר מלך להיות! <יש לך עוד דרך ארוכה באקה, אז תקשיב לי!< איש אז לא יומר לי <אני אומר לך ש..< מה אסור ומה מותר לי! > אני מזהיר אותך..< כששדת הכלב מעצבנת, < רוצה ללכת איתי מכות?< קגומה תומר "לשבת!!" <תקשיב רגע!< חופשי לעוף לאן שארצה! <טוב, אתה דורש מכות..> ואיש עליי את פיו לא יפצה!! <אני חושב שלא יזיק, להחטיף לך מכה> מלכים לא מקבלים מכות מעבד שכמותך! <אם העדר קגומה, גרם שיפו להתדרדר, אני, אכה מיד! לא מוכן שכך, דביבון פצפון,יאים עליי כל כך! הכבוד פה מתפרע בלי גבולות..< משתגע כבר מלך להיות! אם תביטו שמאלה, אם תפנו ימינה תמיד אני אהיה שם, עם צבעים שלא מהעולם!! <נה ני?!?!?!< <<נצעק על שיפו בקולי קולות<< <<ונחטיף לו גם כמה בומבות<< <<כי השועל, עתיד פה להיצלות!<< משתגע כבר מלך להיות!! משתגע כבר מלך להיות!! משתגע כבר ממממממממלך להיווווווות!