שרשור שבועי

t a o t a o

New member
לא, ברצינות..

בת כמה היית אז? 13? 14? והחלטנו לאמץ אותך. רשמית את הבת הלא חוקית שלנו.
 

milkofamnesia

New member
הפאנק אולי לא מת אבל מריח כמו גופה

שיר השבוע מmtv2: בקושי ראיתי היום טלוויזיה *מסמיק* שיר השבוע לא מmtv2: הסטרוקס - טריינג מיי\יור? לאק להקת השבוע: פרברים רפיוג'יז קליפ השבוע: סתם קליפים שהיו בדאנספלור צ'ארט, יש שם מלא בנות נאות מראה (אני לא רדוד) דיסק השבוע: ראפרריום בוייייייייי אלבום בנזונה שמביא את בשורת הג'י פאנק לישראל1 הפתעת השבוע: עבדתי בבית דפוס אחרי חוג עיתונות >< ביאוס השבוע: גרמתי למישהי לא לדבר איתי שם, זה לא ממש ביאוס אבל לא נעים כזה:p תמונת השבוע: הקאבר של is this it? גאוני.
 

lestatgirl

New member
../images/Emo216.gif

שיר השבוע מmtv2:
Maximo Park פשוט כל שיר שלהם שהיה בהופעה באוקסיג'ן... שיר השבוע לא מmtv2:
Razorlight - Action להקת השבוע:
קייזרלייט פרדיננד. קליפ השבוע:
Razorlight I just cant stop this felling i'be got. אנשים יחשבו שזה סתם קליפ לא מושקע וזה, אבל זה כ"כ מתאים לשיר והכל.. ג'וני יטודע מה הוא עושה.. דיסק השבוע:
פרנץ פרדיננד הכוכבים של סי סי טי וי עייפים מלהיות סקסים אחרי שהם נשארו ערים כל הלילה הפתעת השבוע:
שביתות? ביאוס השבוע:
לבחור רק אחד?................... תמונת השבוע:
ממתי אני שמה פה תמונה? (סתם האמת זה בגלל שאני תמיד מגיבה בתגובה מהירה ועד שתפוז לא ישימו פה אפשרות להוסיף תמונה אני בחרם, ואה כן העובדה שאין לי תמונות על המחשב הזה...)
 
למעלה