שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2:
שיר השבוע לא מmtv2:
להקת השבוע:
קליפ השבוע:
דיסק השבוע:
הפתעת השבוע:
ביאוס השבוע:
תמונת השבוע:

BabyShambles

New member
Oh I love you like the sludge from

my cow house city שיר השבוע מmtv2:Adventure- BE YOUR OEN PET שיר השבוע לא מmtv2:BUNK, TRUNK, SKUNK [זה ביחד כזה] של בי יור און פט, HEY BULLDOG, בייבי יו אר א ריץ', מאן, וייט א ליטל אלפ פרום מיי פרינדס ו-וואן איימ סיקסטי פור. כולם של הביטלס. והחדש של דה אקדמי איז
להקת השבוע:בי יור און פט, הביטלס ודה קדמי איז... קליפ השבוע:הזה של מקסימו פארק. דיסק השבוע:YELLOW SUBMARINE של הביטלס. ושל בי יור און פט. הפתעת השבוע:אמממ... אין?! ביאוס השבוע:אממממ... בערב תמונת השבוע:

GoldenBabe

New member
וויליאםםםםם ../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

הוא תמיד מזכיר לי את לידור וחלב;;. אל תשאלו למה חלב, אבל כל פעם שאני שותה חלב אני נזכרת בוויליאם בקט.

PATD

New member
שווווווה על

איזה יפה הוא בקליפ החדשששששששש

yaelrs

New member
לשניה??../images/Emo12.gif../images/Emo192.gif

לי עדיין קשה להאמין שזה זכר...

orw93

New member
ד"ר קליניי ד"ר קליני../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: - שיר השבוע לא מmtv2: In Too Deep-Sum 41 להקת השבוע: Sum 41 קליפ השבוע: Makes No Differents-Sum 41 דיסק השבוע: Boys Like Girls-Boys Like Girls הפתעת השבוע: הסיכות הגיעו מוקדם מהצפוי, ואיתם בול של הביטלס
ביאוס השבוע: טחנתי טחנתי טחנתי. והיה מבחן קשה קשה במתמטיקה
תמונת השבוע:

Gadook

New member
../images/Emo66.gif

שיר השבוע מmtv2: 30STM- attack שיר השבוע לא מmtv2: אריק איינשטין- אני אוהב לישון להקת השבוע: Little man tate קליפ השבוע: 30STM- Attack דיסק השבוע: The long blondes- someone to drive you home הפתעת השבוע: איזו חניכה מקסימה אחת. ביאוס השבוע: אופיר, כרגיל. תמונת השבוע:

GoldenBabe

New member
סופרמסיב בלאק הולללל../images/Emo109.gif

שיר השבוע מmtv2: FLW - MCR שיר השבוע לא מmtv2: Dead! - MCR Positivity - Ashley Tisdale להקת השבוע: פוב
קליפ השבוע: 4am - Lostprophets What goes around... Come around - Justin Timbelake דיסק השבוע: FutureSex/LoveSounds - Justin Timbelake הפתעת השבוע: יומולדת חח, חברות שלי, מלא מתנות D: ביאוס השבוע: אלרגיה מפגרת;; תמונת השבוע: כוסיתאש!!#@#$$%^**)&@@#

PATD

New member
../images/Emo73.gif

שיר השבוע מmtv2: מממ לאזוכרת איזה יש שם! חח כבר מזמן לא ראיתי
שיר השבוע לא מmtv2: hot to save a life - thefray
להקת השבוע: the fray
קליפ השבוע: החדש של : הקילרז, 30סטמ
דיסק השבוע: דה פריי
הפתעת השבוע: הלכתי עם מיכ[
] וחברתה אורטל לת"א למרות שחשבתי שבסוף אני לא אוכל להגיע [ כי נתקעתי מחוץ לבית בלי כסף
]! והיה מזה כיףףףףף
אה וגם הייתי לי כבר את המת=כונת באמנות מעשית!! יוהווווו
ביאוס השבוע: אמממ לאיודעת? יותר מידי חדר אמנות?
תמונת השבוע:
הייתי שמה תמונה איתי גם אבל יצאתי משו פחד אז הנה מיכלייי XDDD איזה חמוווודה! ["אסור לצלם פה" XDDD יה רייט! ]

PATD

New member
אה!

ובשיר השבוע גם: we've gpt big mass החדש של אקאדמיז!! כזה יפההה |מאוהב"

למעלה