שרשור שאלות

Boran

New member
כן. היו 2:

קולין ו... נראה לי מייקל. אולי אליזבת', אבל אני בטוח שהיו רק שניים שממש סירבו, שאחת מהן היתה קולין, וזה נראה הגיוני שאליזבת' פשוט היתה צריכה לעבוד בתאריכי הצילום, אז יותר הגיוני לי שמייקל דחה את ההצעה, בגלל סגנון החיים החדש שלו.

ברור גם אני הייתי מסרב

היא רק חזרה מאיי הפנינה עוד לא עבר חודשיים !! יש לי מילון דולר והיא כנראה ידעה שמי שזבכה כבר לא יזכה שוב (לפחות ככה כולם חושבים נראה מה יהיה סוף..) אז למה שתלך רק חזרה למשפחה שוב תלך ??

שלום..אני ממש מצטער...

שלום לכולם! אני מצטער על ההודעה החדשה אבל לא היה שירשור מיוחד לזה.. עם מישהו יכול בבקשה להשיג לי דחוף דחוף.. את התמונות שהג'נה מהישרדות ועוד אחד בלונדה..הצטלמו לפלייבוי! בבקשה אני חייב אותם דחוף... שתבינו אני לא איזה חרמן מסכן..אני פשוט צריך אותם בשביל משהו..

פליז...

מה לאף אחד אין את התמונות?!?! אני חייב דחוף חבר'ה! ד"א.. הפורום משהו בסט..אני מאוד נהנה לקרוא לו בא..

הציניקן

New member
שאלתי- האם יש תכנון להביא את:

א. עונה 2 של "המופע של ג'ו שמו" ב. גרסה חו"לית כלשהי של "החפרפרת"

הציניקן

New member
NOBODY LIKES MEEEE(הציניקן מתייפח)

אני שואל כבר פעמיים את אותן שאלות, ואף אחד לא עונה! אני עצוב...(הדמעות זולגות לאיטן על לחייו).

עונת חדשה של הישרדות

תהיה עוד עונה להישרדות? הישרדות 9? והאם היא תשודר ביס ריל..? ו.. מממ יש מצב שאתם משדרים את כל העונות של הישרדות מההתחלה?

הייי

למה לא לשרשר את השאלה שלך לשרשור שאלות ??? תעשי את זה פעם הבאה ... בקשר לשאלות ערוצ יס ריל מפסיק תשידור שלו בספטמבר ורק בספטמבר מתחיל הישרדות 9 בארצות הברית כלומר אם עדיין לא שודר בארצות הברית לא ישודר בארצ ישראל בזמן הקרוב בטח עוד חצי שנה ישדרו את הישרדות 9 הבישראל. בקשר להישרדות 10 עוד מעט מסתיימים המיונים והתחילו מיונים להישרדות 11... בקשר לשידור חוזר של כל העונות ליש יש רק את עונות 5 6 7 8 לערוצ 2 יש את עונות 1 2 לAXN יש טת עונות 3 4 כך שבערוצ אחד אי אפשר את כל העונות יחד ...

Kurayami

New member
הישרדות

המיונים להישרדות 10 הסתיימו, כרגע הם עסוקים בהכנות הפקתיות וכדומה... עוד פחות מחודש מתחילים הצילומים של העונה(העונה מצולמת במקביל לשידור העונה ה9 בטלוויזיה פחות או יותר).. ובנוגע להישרדות 11 אני לא כל כך יודע אבל אם אני לא טועה עכשיו הם בשלב האודישנים / מיון קלטות וכו'..

Boran

New member
רציני?

עוד פחות מחודש מתחילים לצלם את הישרדות 10? ענק אז בטח יתחילו לשדר אותו בינואר או פברואר.

בקשר ל"מירוץ למיליון 4"

אני יודעת שהיא לא חדשה, מישהו יודע מלפני כמה שנים היא?

גם לי שאלה בקשר למירוץ 4 ../images/Emo107.gif

לצערי הפסדתי את רוב הפרקים מי מהצוותים שנשארו השתמש כבר ב"קיצור"

למעלה