שרשור שאלות!

tzipi5

New member
מישהו יכול לכתוב מהם 2 ההופעות

הקרובות של הראל? וגם איפה ובאיזה שעה?

skaatushonet

New member
ערב טוב!שאלה...

יש לי שאלה שמנקצת לי כבר המווון זמן...אז ככה: באודישנים של הראלי הוא אמר בקשר לעדה שלו שהוא עדיין מברר ומחפש או משו כזה... ואז צביקה צחק איתו ואמר לו "יש לנו הפתעה בשבילך-מיטלמן הוא האבא שלך.." מזתומרת?הראלי מאומץ??

okeren2000

New member
רינגטונים של הראל סקעת

מישהו יודע איפה אני יכולה להוריד רינגטונים של הראל סקעת ההורס ?

אני חדשה משהי יכולה לעזור לי . . .

אני חדשה פה ואין לי מושג מה עושים . . . אני צריכה עזרה, ואני המון המון המון המון על הראלוש סקעתוש מאז ומתממיד. . . . . משהי בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה יכולה לעזור לי פליז . . .

las vegas

New member
תגידו..

מה עם התמונות שלנווו??? מה נסגר עם MSN?? הם הבטיחו יום ראשוןןןןןןןןןןןן בסוף הם גם לא ישימו אותם..=[=[=[=[=[

i love skat

New member
ההופעות הבאות של הראל הן באילת

ומתחילות ב-1.8,עד ה-22.8 בכל מלונות פאתל באילת,מופיעים הוא ומויאל,הכניסה היא רק לאורחי המלון. הנה הלוח הופעות

i love skat

New member
אמ..לא נראלי..

אני חושבת שצביקה התכוון לזה שהוא לא שר כמו תימני עירקי והוא לא בטוח בקשר לעדה שלו כי כאילו יכול להיות שהוא אשכנזי
,או שהוא פשוט לא נראה כמו תימני ועירקי,והוא עדיין מברר,ובגלל שמיטלמן הוא אשכנזי אז זה הסתדר לבדיחה.. אני חושבת שזה היה בהומור,וסתם בשביל הבדיחה. אבל אני לא בטוחה..

star669

New member
תשובה

היי אני מכיר שני אתרים טובים עם שירים של סקעת

i love skat

New member
היי מותק ברוכה הבאה!!../images/Emo6.gif

במה את צריכה עזרה? באיזה נושא?? תגידי ונעזור לך.

מותק! ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

הכנתי מאמר במיוחד בשביל פורומיסטים חדשים בתפוז! קישור אליו נמצא בראש הפורום! מעל הקישור לאירוח של הראל בתפוז.. תקראי אותו, אני בטוחה שהוא יעזור לך!

אני אישית לא הייתי מציעה לך להוריד

מהאתרים האלה שלמעלה^, אני הייתי מציעה לך ללכת לאתר החברה שלך ולהוריד לפי ההסבר שלהם איך מורידים.

אני יודעת איפה את יכולה למצוא

תכנסי לאתר של פלאפון . . . (אם יש לך פלאפון של פלאפון . . . ) ויש שם חיפוש תכתבי הראל סקעת ויצאו לך את כל השירים שהוא שר ! ! !

okeren2000

New member
דווקא באתר של star669

מצאתי את המבחר הכי גדול כולל השיר חלומות מתגשמים שחיפשתי אותו מלא זמן...תודה.

skaatushonet

New member
ויש לי עוד שאלה...

בתמונה הזאת זאת כל משפחת סקעת נכון? ובתמונה הבאה הוא עם אחים שלו-לא?וזה לא אותם אנשים!

skaatushonet

New member
הנה פה..

זה אחים שלו-לא??אז מי זה בתמונה השניה?? יייאאאיי כמה שאלות...

למעלה