שרשור שאלות

דיקידאק

New member
תעזרו לי בבקשה!!!

מישהו יודע מתי תחזור הסדרה "מלאך שחור" לערוץ 3 {אני חייבת לראות את כל הפרקים} וכמה עונות יש לסידרה?

THE AnGeL2

New member
שאלה חשובההההה

בקשר לדיוידי..... הוא יצא גם בישראל? עם תרגום? משהו? או שהוא כמו הספרים, רק באנגלית ובארה"ב? תודה רבה לכל מי שיכול לענות לי!

DarkAngek

New member
תגובה

אני לא יודעת מתי הסידרה שוב תשודר בערוץ 3 אבל היא שורדה כבר פעמיים ויש בה שתי עונות. כדאי לחכות ולראות

Zeddem

New member
לא נראה לי שהיא חוזרת שוב

רק נגמרו השידורים החוזרים. אם ישדרו אותה עוד פעם, זה בטח יהיה בשעות ממש לא נוחות (ובטח עוד הרבה זמן...). בכל מקרה, כל הפרקים זמינים להורדה מ-mirc. (אני יכול לתת לך בפרטי אם תרצה)

Nitzan122

New member
חסר להם שהם לא ישימו את זה שוב

ובקרוב! אז מה אם זה רק נגמר? יש סדרותכמו שנות ה-70 שיש להם שני שידורים חוזרים בבת אחת! בינתיים אפשר לראות בסטאר וורלד בימי שבת ב-14:00

Zeddem

New member
mirc זה לא אתר, אלא תוכנה

ואני לא יכול לשים את זה כאן להוריד משם פרקים זה לא חוקי, אבל אני יכול להסביר למי שרוצה בפרטי...

לירז

אם תתן לי זה יהיה אחלה ... יש לי את התוכנה של מירק אבל אני לא יודעת איך להוריד תודה רבה רבה

תשובה

יש רק שתי עונות לסדרה ולא ידוע אם עשו בסוף עונה שלישית לא ניראה לי שבזמן הקרוב ישדרו את זה שוב אלא אם כן לא יהיה להם מה לשדר אולי זה יחזור לשידור עוד חודש חודשיים..

Nitzan122

New member
צר לי לאכזב אותך אבל

יודעים שלא יעשו עוד עונה ובדרך כלל אפשר לסמוך על ערוץ 3 שישים שידורים חוזרים ומי יודע אולי הפעם זה יהיה בשעה ממש נורמלית...

אגוזי18

New member
../images/Emo41.gifשרשור שאלות../images/Emo41.gif

יש לכם שאלה? שרשרו להודעה הזו.

benjadana

New member
דחוףףף מי שרואה מלאך שחור כנסו !

חבר'ה...אל תשאלו, פספסתי ת'שני פרקים האחרונים של מלאך שחור אני חייבת לראות..או לפחות לדעת מה היה!!! בבקשה מי שיכול לעזור לי:
אייסי: 338163454
מדנה!!!!!!!!!!

אורטל 452

New member
הפרקים האחרונים

אז ככה בעיקרון הפרקים האחרונים הם עם מלא פרטים אבל בסופו של דבר כולם בג'ם פוני מגלים שמקס ואלק הם טרנסגנים ובסופו של דבר מקבלים את זה אפילו נורמל, שבסוף גם אומר שהם פשוט כמו כולם חוץ מזה מקס ולוגן מוצאים דרך להיות יחד ( לא ממש יחד יותר בכיוון של אחד ליד השני) הם פשוט שמים 2 זוגות של כפפות (כל אחד) אם אתה באמת רוצה לדעת בדיוק מה קרה שם ואם האנגלית שלך קצת טובה אז אתה יכול להיכנס דרך וואלה לאתר שנותן את התסריט המלא של הפרק (זה מה שאני עשיתי בכל הפרקים שפיספסתי) פשוט תקליד ג'סיקה אלבה ותנסה את אחד האתרים, מצטערת אבל אני לא זוכרת את השם המדויק של האתר, מקווה שתצליח. אורטל

למעלה