לעוזי דיין, מספר שאלות
בניגוד ל"מומחים" שטענו שהטריק של משיכת מחסום הפה אינו יפה לדעתי הוא הכי יעיל שבעולם בהעברת המסר.
אתה מייצג, ללא ספק, את מה שיותר טוב ואולי יותר מוצלח בפוליטיקה הישראלית. אנחנו זקוקים לאדם כמוך בפוליטיקה.
בעייה עיקרית שלך היא חוסר חשיפה מספיקה לאורך זמן מספיק ארוך כדי ליצור מומנטום ודינמיקה של השפעה - פעילות - השגת קולות - כניסה לכנסת. מדוע זה כך? הרי אינך נדון להתעלמות ע"י התקשורת, כלומר משהו אינו דופק או שמא הזמן הקצר בגלל ההיסוסים שלך, באיזו דרך לבחור, הביאו לכך?
אפילו פה בתפוז, כמה שעות לאחר הפרסום, אינני רואה הרבה סקרנים. (אולי בושה להגיד אבל כמעט בכל פורום זניח של סרטי טלויזיה יש המון כותבים).
בעייה קריטית היא המעבר ממפלגה חסרת סיכוי לעבור את מחסום אחוז החסימה למפלגה לגיטימית ושוב איני רואה הצלחה בכך, וחבל.
בהנחה שלא תעבור את מחסום האחוז, [שכן אם תעבור אין לי ספק שתעשה דברים מדהימים בכנסת ולא משנה באיזו קונסטלציה], האם תפרוש או שתמשיך לפעול כעמותה חברתית לאורך זמן כדי לבסס את האפשרות הפוליטית של כניסה בעתיד? האם אתה מתחייב לכך בכל מאודך?
הזמן מאוד קצר, נישה שאולי לא חרשת מספיק היא הנישה של הנכים, וחבל. האם יש אפשרות לפרסם - בקול רם וברור ובכל המדיות - מחשבות שלך בנושא? יתכן וזה יביא ל
תפנית מסויימת. הרבה נכים פשוט מעדיפים לא להצביע כלל בגלל חוסר האמון שלהם בממסד למרות - וגם בגלל - ההבטחות היפות של הפוליטיקאים לפני הבחירות והזלזול לאחר הבחירות.
בהצלחה