שרשור שאלות לעוזי דיין

../images/Emo41.gifשרשור שאלות לעוזי דיין../images/Emo41.gif

היום בשעה 16:00 עוזי דיין יתארח לייב בבלוג טיוי. אתם מוזמנים לשרשר כאן שאלות. אירוח נעים תפוז
אנשים

skeptic

New member
לעוזי דיין, מספר שאלות

בניגוד ל"מומחים" שטענו שהטריק של משיכת מחסום הפה אינו יפה לדעתי הוא הכי יעיל שבעולם בהעברת המסר.
אתה מייצג, ללא ספק, את מה שיותר טוב ואולי יותר מוצלח בפוליטיקה הישראלית. אנחנו זקוקים לאדם כמוך בפוליטיקה.
בעייה עיקרית שלך היא חוסר חשיפה מספיקה לאורך זמן מספיק ארוך כדי ליצור מומנטום ודינמיקה של השפעה - פעילות - השגת קולות - כניסה לכנסת. מדוע זה כך? הרי אינך נדון להתעלמות ע"י התקשורת, כלומר משהו אינו דופק או שמא הזמן הקצר בגלל ההיסוסים שלך, באיזו דרך לבחור, הביאו לכך?
אפילו פה בתפוז, כמה שעות לאחר הפרסום, אינני רואה הרבה סקרנים. (אולי בושה להגיד אבל כמעט בכל פורום זניח של סרטי טלויזיה יש המון כותבים).
בעייה קריטית היא המעבר ממפלגה חסרת סיכוי לעבור את מחסום אחוז החסימה למפלגה לגיטימית ושוב איני רואה הצלחה בכך, וחבל.
בהנחה שלא תעבור את מחסום האחוז, [שכן אם תעבור אין לי ספק שתעשה דברים מדהימים בכנסת ולא משנה באיזו קונסטלציה], האם תפרוש או שתמשיך לפעול כעמותה חברתית לאורך זמן כדי לבסס את האפשרות הפוליטית של כניסה בעתיד? האם אתה מתחייב לכך בכל מאודך?
הזמן מאוד קצר, נישה שאולי לא חרשת מספיק היא הנישה של הנכים, וחבל. האם יש אפשרות לפרסם - בקול רם וברור ובכל המדיות - מחשבות שלך בנושא? יתכן וזה יביא לתפנית מסויימת. הרבה נכים פשוט מעדיפים לא להצביע כלל בגלל חוסר האמון שלהם בממסד למרות - וגם בגלל - ההבטחות היפות של הפוליטיקאים לפני הבחירות והזלזול לאחר הבחירות.
בהצלחה

navajo chief

New member
לעוזי

מה ההסבר שלך לכך שמערכת הבחירות כל כך מנומנמת? הרי אי אפשר להגיד שההסבר הוא חוסר האמון והשחיתות של הפוליטיקאים, כי הנה אתה מציג מפלגה נקייה שנלחמת בשחיתות, ובכל זאת אין קונים. מה הבעיה?

j123

New member
לעוזי

אמנון אברומוביץ' התבטא בערוץ 2, כי הוא שמע ממקור ראשון, מוסמך ומהימן- כי היה בכוונתך להצטרף ל-'קדימה', אך קדימה דחתה הצעתך. גם מעיון בחלקים ממצעך, אפשר לראות קווים מאוד מאוד מקבילים בינך לבין 'קדימה'. האם חוץ מעניין השחיתות אתה מביא משהו אחר לפוליטיקה הישראלית? האם נכונים דבריו של מר אברומוביץ', ואם כן, כיצד יכול אתה לטעון כי קדימה מושחתת?

THE COLBSTER2

New member
לעוזי

האם אתה יודע שבבתי ספר תיכוניים בהוד השרון מפלגתך קיבלה יותר מ20% מהקולות? מה זה אומר? מה יש לך להגיב על כך?

motish3

New member
לעוזי דיין

יש ברשימתך גם ציונים דתיים, ובאתר האינטרנט של מפלגתך כתבת בצורה יפה ונכונה על הציונות הדתית ועל תרומתה למדינה. כדתי לאומי אני רואה במפלגתך כגורם מייצג ראוי לקו המתון והנכון שבה צריכה הציונות הדתית לצעוד. כיצד אתה יכול להסביר את חוסר האטרקטיביות שהדתיים רואים במפלגתך? כיצד יש בכוונתך לפעול בהקשר לציונות הדתית בשבוע שנשאר עד לבחירות, ובמקרה שתיבחר (ואני מאוד מקווה שכן), בכהונתך כחבר כנסת? בהצלחה בבחירות!

hackerlazer

New member
כולם מרימים את דגל השחיטות פתאום !

דגל חדש ורענן שנותן לאנשים את התחושה כי משהו סוף סוף ישתנה. אך מה לעשות עוזי את הדגל שיכפלו והעתיקו ועכשיו כולם מרימים אותו ביחד עם דגל ישראל . והנה כמה שאלות : 1) למה לשבנאדם שהיה בתפקיד בכיר כלשהו כמו ראש השבכ לשעבר דיכטר לא יוכל להצטרף למפלגה ולהיות שר בממשלה כשיש לו הרבה ניסיון? 2) ולמה הלכת לבד ולא הצטרפת או גרמת לאנשים להצטרף עליך והיית מציג את עצמך עם שלל רעיונות ופתרונות ! אשמח אם תענה לשאלותי ואולי תשכנע אותי להצביע תפנית כי אין דין יש דיין !

מילואים

לעוזי דיין, למרות הפעילות שלך למען אנשי המילואים, בניגוד לרבים שכלל לא איכפת להם, אני רוצה לשאול אותך מספר שאלות. א. האם החוק החדש של שדולת המילואים בו מיעוט נקראים למילואים והרוב לא, איננו עיגון הפליה בחקיקה ומיסוד העבדות של מיעוט ציבור עושי המילואים? ב. האם סעיף 73 בחוק החדש המעניק הוצאות נסיעה בשווי כרטיס אוטובוס על הגעה למילואים ברכב, הוא התגמול ההוגן לאנשי המילואים? האם גם עובדי מדינה העושים שימוש ברכבם לצרכי עבודתם מקבלים החזר הוצאות בשווי לא ריאלי של כרטיס אוטובוס? האם בחוק החדש אנשי מילואים ימשיכו להיות זכאים רק ל-48-72 שעות חופשה על שירות מילואים של 30 יום? האם עובד מדינה אחד, במצב בטחוני קשה, מקבל 48-72 שעות חופשה על 30 יום עבודה. תודה מראש על תשובותך.

חימס

New member
עוזי דיין

אני אשמח אם תשפוך קצת אור על התכנית המדינית שלך. איך היא תיעשה? האם זו תהיה התנתקות חד צדדית כמו שכבר הייתה לנו, ואם כן, אז מה יהיה היחס כלפי המיועדים לפינוי? ומה יהיה על השטחים שיפונו? תודה.

למעלה