שרשור שאלות לסמי ואנה

Shani276

New member
מי הזוג המועדף עליכם? מה דעתכם

על השופטים? למי אתם הייתם רוצים לתת בראש ?

doris12111

New member
שלום סמי

אומנם אני נשואה אך עליי לציין שאתה חתיך מאוד,וסקסי.אולי התחום שלך זה ריקוד,כדאי לך לחשוב על זה,כי רקדת מאוד יפה,ומי אומר לא רקדת יפה אז הוא מקנא מאוד.

byya

New member
לסמי החמוד

לדעתי בכדי להצליח בתוכנית , לדעתי קצת חיוך (אבל הרבה )לא יזיק לך , לדעתי אתה עצור פנימית ,כדאי שתכיר את הפתגם שאת הפחד אפשר לנצח רק שנלחמים בו, ייש לך אישה יפה שמפרגנת לך מאוד , אז ילה לך עם זה.. אולי הנראה הוא ממשחקים שאתה עושה בהצגות או בסרטים אולי עושים אותך רציני אך בתחרות כזאת כדאי כדאי לעשות קצת פוזות עם הטוסיק (אגן) וקצת תנועות כי אפשר לנצח תנועות גוף ע"י ספורט שמביא גמישות . לגבי אנה היא נותנת לך המון כח ואנרגיה חיובית אז אל תעצור אותה בקשיחות שלך (ולעז) (אבו עלי) להפך כשנותנים לך קח כח מזה ותתחרה באחרים רק כך עומדים בהצלחה. אני מקוה שתפנים זאת ויהיה לך הצלחה בכל מאחלת מכל הלב בהצלחה בתוכנית לך ואנה ש.ש.

אנה וסמי

היי אנה זאת ספיר איך זה ללמד מישהו שאין לא שום קשר לריקודים ולא שמע על זה???????? אני מאחלת לך המוןןן בהצלחה ורק שתדעי שאני מצביעה לך כל תכנית ולא מפספסת!! אוהבת אותך המוןן ממני.. ספיר מייקלר מכפר סבא

שיר ס

New member
סלסה באילת

אני רוקדת כבר 10 שנים ריקודים לטיניים. אבל לצערי, כרגע אני בהקפאה עקב העברת מקום מגוריי לאילת. באילת אין סלסה. שאלתי לאנה היא היכן בעצם ניתן ללמוד ברמה טובה ריקודים לטינו אמריקאיים. אני מתה ללמוד ריקודים סלונים בייחוד את הרומבה. אהבתי מאוד את הרמה של הריקודים בסרט "תרקוד איתי". אנה עזרי לי או במחשבה שנייה בואי ותעזרי לי באילת לפרסם ולהוציא לאור את הריקודים המהממים הללו. ואגב את רוקדת מדהים ובחדות נפלאה שאין כמותה לרבים ואשמח ללמוד ממך. אני בנוסף רוצה להתחיל ללמד את הנוער האילתי בבתי הספר ריקודים לטיניים.

סמי שלי

רק רציתי להגיד שאני מעריצה אותך בטירוף ואני מחכה רק לריקוד שלך ושל אנה כי כל השאר הם רק תירוץ. אני פשוט נהנית לאות אותך רוקד . עזוב את השופטים הם לא מבינים כלום אתה אמנם לא מקצוען אבל אתה רוקד נהדר והם מקנאים במיוחד גברי לוי , מה לשמן הזה ולריקודים סלונים חוץ מזה שהוא אולי רוקד קצת בסלון בבית. קודם נראה אותו עושה מה שאתה הספקת בשלושה שבועות אחר כך שידבר על אחרים. אני מעריצה שלך כבר מ"פלורנטין" וה"משאית" (אגב יש סיכוי לעוד עונה?) אחרי התכנית האחרונה נראה שקצת הופתעת לראות את אשתך עם דני הוכטמן נראה לי שאם ככה אתה תרקוד איתה תיהיה לכם עוד ילדה או ילד . כדאי לך להמשיך לרקוד גם אחרי התכנית זה כיף זה משחר גם אם זה בקצב שלך. בתקווה שעוד אראה אותך בהמשך על המרקע בסלוני אני מאחלת לך המון המון הצלחה וברצוני להוסיף שהכל טמון ברצון שלך להצליח. וכדי תמשיך לרצות אגיד לך שאתה פשוט תותח על ואל תאמין לאף אחד אחר. אז תזיז את האגן ותחייך כל החיים . ממני גלית. אגב האי מייל שלי זה galit75.netvision.net.il ואני מחכה שתכתוב לי גם.

למעלה