שרשור שאלות לסמי ואנה

../images/Emo41.gif שרשור שאלות לסמי ואנה ../images/Emo41.gif

סמי הורי ואנה ארונוב יתארחו ביום רביעי, 23.11.05 בשעה 19:00 Live ב - BlogTV של
אנשים. שרשרו שאלות כבר עכשיו!

אנה..

אנה איך זה לעבוד עם סמי
ברגע שהודיעו לך שאת הולכת לרקוד עם סמי. מה חשבת באותו רגע
שמחת
סמי כיף לך עם אנה
היא קשוחה

Anchik

New member
סמי ואנה,

מהו רגע השיא שלכם בתוכנית עד כה? והאם היה רגע שבו רציתם לעזוב את התוכנית,כי פשוט נמאס או לא הכל הולך כמו שחשבתם שזה יהיה?

סמי ואנה - שאלה

סמי איך אתה מסתדר אם זה שככה קראו לך ואתה צריך לרקוד ממש במקצועיות? מה אתה חושב על השופטים והאם אתה מרוצה מהריקודים? אנה את חושבת שתמשיכו לרקוד עד הסוף?

rh120233

New member
סמי ואנה

מחשמלים!!בלעדיהם זה רק תנועות ומנייברות. איפה הנשמה ! אצל סמי ואנה!

roni asraf93

New member
שאלה לאנה וסמי!?!

אנה: באיזה גיל התחלת לרקוד ומה גרם לך להמשיך לרקוד
סמי: האם תרצה לחזור לרקוד אחרי התוכנית
ואם היו מציעים לך את ההזדמנות עוד פעם היית מסכים
בהצלחה בהמשך התוכנית, מרוני

סופרגול

New member
רבאק איזה כוסית

אני בכלל לא רואה תתוכנית הזאתי אבל עכשיו הגעתי מהעמוד הראשי והוא חתיך רציני חחחח איזה זוג מושלם רבאק !!!! מה זה גמר ?!?!?! זכייה

silverg

New member
לאנה

כל תוכנית אני לא יכול מבלי להסתכל על השדיים היפים שלך זה סיליקון או אמיתי?

סמי - למה אתה לא לוקח את אשתך לרקוד

נראה לי ששניכם מפספסים משהו, (סליחה שאני ככה מתערבת)... אולי, אם תיקח את אשתך לרקוד, אז יצא לך לעבור את החוויה הזו עם מישהי שאתה אוהב ושגם רוקדת לא רע בכלל... ואפילו טוב מאוד... תחשוב על זה שמה שקורה עכשיו זו הזדמנות בשבילך. כי זה הרבה מעבר לתפקידי אופי שיוצעו לך..

האם יקרה שאתה ואשתך תרקדו בתוכנית?

אחרי היום קצת דורש שאתה תעבוד ביחד עם אשתך, על איזה ריקוד משותף נראה לי שזה יצא מהמם

לסמי!!! השועל של המדינההה

סמי גבר גבר תגיד אתה עם בחורה כל כך סקסית וכל כך יפה הלןוואי עליי אך זה לעבוד עם דבר כזה יפה? (=אנה)

סמי ואנה

אנה-לדעתי,את מושלמת מכל הבחינות. סמי-בהצלחה!אתה רוקד ממש יפה...:) יום טוב שיהיה לכם...

avivavvv1

New member
בידיוק השאלה שלי...

אך עושים את זה?...??...??... אני השמח שתודיעו לי...

סמי ואנה..

קודם כל אנה. את מדהימה, מהממת ומקסימה, מכל הבחינות. יפהפייה אמיתי, שיודעת לרקוד בצורה מקצועית ביותר. אחת הרקדניות הכי טובות שראיתי עד היום
עכשיו סמי.. אתה מקסים, רוקד ממש יפה. אולי כדאי לוותר על האנרגיה השלילית. קורה לפעמים שריקוד לא יוצא מוצלח, אבל זו לא סיבה לוותר, כי אתה באמת רוקד יפה. אשתך, גם כן רוקדת מאוד יפה. אולי באמת כדאי שתיקח אותה לרקוד לפעמים
אני בטוחה שתהנו!! זהו, בקיצור שניכם מקסימים ושיהיה לכם המון בהצלחה!!

למעלה