שרשור שאלות לאלי וגבי.

לפי הצבעת השופטים../images/Emo136.gif

אליענה ואורון מובילים כרגע, מה שאומר שהם הפייבוריטים של השופטים. (לא בטוח)

edeneden1234

New member
שימו ../images/Emo23.gif! לגבי דעותיהם על המשתתפים

הם לא בידיוק יענו לכם מי הפייבוריטים שלהם או מי הרקדן/ית או הכוריאוגרף/ית הכי טובים.. מן הסתם זה יכול לפגוע

edeneden1234

New member
שאלות!

1. ספרו קצת על עצמכם, מה אתם? 2. האם ואם כן איפה- שפטתם בעוד מקומות? 3. כיצד הגעתם לריאליטי הזה, כדי לשפוט?[דרך מה? ביקשו ממכם?] 4. שבוע נעים.

שאלה לאלי

אלי האם אתה נפגע או נעלב מזה שכולם חושבים שאתה רציני והדביקו עליך סטיגמה שאתה שופט די קשה? או שלקחת את זה בפנאן?

יובי2222

New member
לאלי וגבי!

זה נכום שתיכננתם מראש לתת ציון טוב לאיתן ודורית בתוכנית שקבעה מי יטוס לפריס? נכון שלא אהבתם את בקי ודני? מי לדעתכם יזכה? האם אתם בכוונה משאירים את ניצה בתוכנית כי היא מבוגרת? תענו לי

enicegirl

New member
כמה שאלות

איך זה שדווקא במקצב הלטיני ציפיתי לקצת סלסה, צ'ה צ'ה צ'ה, אולי מרנגה ובסוף היה רומבה ועוד משהו? אין מצב שאחד ממה שהזכרתי יהיה? לכמה מהבנות בתוכנית חצי הגמר נתקע קצת העקב בשמלה, זה הוזכר ע"י השופטים. האם זה באמת מוריד מערך הניקוד ונחשב לפיספוס? ואם כן אז למה? מה יותר יזכה להערכה אצלכם: הקשר עין בין הזוג הרוקד, האקשן/ נשמה בריקוד או הכיאוגרפיה?

שואלת גם כאן. יודעת שלא אתם קובעים

למי ינתן הכסף, אבל נותנת לכם חומר למחשבה. איך זה שמחלקים 50.000 ש"ח לספרי אומנות ולא נותנים את זה לילדים שלא אוכלים בבתי ספר כי להורים שלהם אין כסף לממן את זה? האם עד כדי כך אנחנו אטומים למצוקות של אנשים שידם לא משגת אוכל בסיסי? איפה הפרופורציות????????????? לא מובן לי, ממש לא מובן! ואשמח להסברים של ההפקה, (מכיון שבתוכנית הם מפנים אותנו לאתר הזה).

tsevia12

New member
לימוד רקודים סלונים

אני גרה בכרמיאל והייתי רוצה ללמוד ריקודים סלונים באופן פרטי האם ניתן למסור לי שם של מורה שאליו/אליה אוכל לפנות?

טל גבסו

New member
שאלות!!!!

קודם כל אני לא מבדילה ביניכם חחח מי זה מי?? (זה עם העיניים הכחולות חמוד) דבר שני..בעד מי כל אחד מכם? את מי הכי אהבתם מכל התוכנית? ואם היה אפשר להחזיר זוג את מי הייתם מחזירים? וסתם שאלה לא קשורה..מה התאריכי לידה שלכם? תודה..:) טלוששש

טל גבסו

New member
חחחחח

איזה סתומה אניייי חשבתי 2 הבנים באים לא לקרוא את השאלה שליייייייייייייייייייי

שאלה לאלי

הייתי רוצה לדעת מה אתה חושב בטור רקדן מקצועי על הרמת הרקדנים בארץ ויכולתם? ציפית ליותר?

Witchcrafts

New member
../images/Emo140.gif מספר שאלות:

מה קורה בתוכנית בזמן הפרסומות? |חטטנות|
האם בשלב כלשהו - בזמן הפרסומות או לאחר סיום התוכנית, למשל - אתם דנים בציונים שהענקתם? במדה שכן, יצא לכם להתווכח אחד עם השני בנוגע להם? |חטטנות-יתר|
אלו תגובות אתם מקבלים ברחוב? |סקרנות|

לאי מזרחי וגבי אלדור מבקשת

תשובה אמיתית, בקשר לניצה שאול, האם באמת ובתמים, אתם ניקדתם אחרי כל ריקוד לניצה שאול יותר מהמתחרים שלה וזאת למרות שגם עין בלתי מקצועית יכולה היתה להבחין שכל המתחרים של ניצה היו ברמה גבוהה יותר ממנה, ואפילו בריקוד האחרון של ניצה היא לא הפגינה ריקוד על רמה, אז אולי בגלל הגיל שלה ובגלל הגב שלה נתתם לה קרדיט גבוה מאוד? ואו אולי בגלל שרציתם לעודד אותה? אבל לא זה מה שהתוכנית רצתה להביא לקהל הצופים בה. אז בבקשה קהל צופים גדול מעוניין לדעת למה בכל זאת ניצה שאול נשארה כמעט עד הסוף, ואם זה היה תלוי בכם ניצה גם היתה בסוף מנצחת אבל זה לא לדעת הצופים.

לגבי אלדור!

את ממש חמודה ומצחיקה! את יכולה למסור לי ד"ש? קוראים לי גלית:) ושאלה קטנה לגבי ואלי: אתם גם רוקדים או רק שופטים בכל מיני תחרויות?

SiMpLe PlaNiT

New member
שאלות

מיהו הזוג המועדף עליכם מהתוכנית?
מיהו הזוג הפחות מועדף עליכם מהתוכנית?
מי אתם חושבים שיזכה?

למעלה