שרשור שאלות לאליענה ואורון

חח חח חח

New member
לאליענה

איך העזת להצטלם תמונה כ"כ מזעזעת ודוחה לרייטינג? חבל, דווקא היית נראית לי יותר נורמלית ופחות זולה ופרובוקטיבית. ירדת לרמות נמוכות ביותר.

L o n S t a r

New member
אורון

אתה חושב שיש גיל מסויים בכדי להגיע לרמה מקצועית כמו שלך ? או שהגיל לא משנה אלא התפיסה? התוכנית הזו ממש חשק להתחיל ללמוד .

שאלות לאליענה ואורון המדהימים!../images/Emo42.gif

קודם כל רציתי להגיד לכם שאתם הזוג האהוב עלי, ומהתוכנית הראשונה פשוט התאהבתי בכם
אתם רקדנים מדהימים!
אליענה [זאת שאלה שאני חייבת לשאול
] איך היה לשחק בש"ש עם יעל שרוני?
אורון, איך החברה שלך מסתדרת עם זה שאתה מופיע בטלויזיה?
אליענה, את רואה את עצמך ממשיכה עם הכיוון של הריקודים, או שזהו - היה נחמד לתכנית, אבל יותר מזה לא ממש..?

אורון המדהים-באמת! אליענה-אין מילים

מה דעתך המיקצועית על שאר המתמודדים בתוכנית? מי לדעתכם היו הפייבוריטים לנצח והאם זה אותו זאת כרגע? חוץ מזה, אורון אתה פשוט רוקד מדהים ואליענה את פשוט תופעה - אין כמוך!

krekero

New member
טוב...

אליענה... את מדהימה... דבר ראשון... אורון... אני ממש מסכימה איתך שאי אפשר לוותר על פסנתר... זה כל כך כיף... וגם אני לומדת ריקודים סלונים... יש לי שאלה לשניכם... לאליענה, זה קשה לך יותר מלשחק בסרט או בתוכנית? ואורון, כמה שנים בערך אתה לומד ריקודים?

Palmer3

New member
שאלה..

האם תסכימו להשתתף בטלנובלה שהציע אבי קושניר לשופטים?

לאליאנה

אליאנה אני חולה חולה אליך יש לי פוסטרים שלך!!!1 אני הכי אוהבתאיך שאת רוקדת ואני בטוחהההה שאת ואורן תנצחו!!! תמסרי לאורן שיש לא ריקודים טובים !!אני אולי רוצה ללכת לתחרות איך שוריםצ אל שפיות ולא מיתרגשים ?? יש לך פטנט בשבלי.???
בבקשה תאני לי בדואר : [email protected]

טולה 1995

New member
לאליענה ואורון../images/Emo70.gif

אתם זוג מושלם!!!! אתם רוקדים הכי יפה שם ולדעתי אתמול השופטים טעו בגדול!!!! הם היו צריכים לעשות ככה: 10,10,10 ו-10! אורון אתה עושה עבודה ניפלאה! ודרך אגב, אליענה אני שרופה על השיר שלנו!!!! את משחקת ממש יפה...למרות שליפעמים(בתור דנה) היה בא לי לישבור תטלויזיה.....מתאים לך לשחק את הרעה...ונ.ב אתם זוכים ברוקדים עם כוכבים....בדוק

לי318

New member
אליענה../images/Emo140.gif

את תמיד מצליחה מאוד במה שאת עושה..האם את חושבת שאת ברת מזל או שזה בא כתוצאה מהשקעה ועבודה קשה?

שאלות מקוריות וחשובות

יש לי מספר שאלות: אליענה: מה מקור השם שלך?! לדעתי הוא שם מאוד מיוחד רק רציתי לדעת מהיכן הוא בא?! כמו שכולנו שמנו לב את רקדנית מאוד טובה, האם חשבת לאחר התוכנית להמשיך תחום הריקוד או שיש לך תוכניות אחרות לעתיד?! איך אורון בתור בן זוג?! את חושבת שהוא הבן זוג האידיאלי? אורון: אתה רקדן מצוין ושאלה קטנטנה: מה דעתך על אליענה?! אתה חושב שהיא הייתה מסתדרת ומצליחה יותר עם רקדן אחר?! אם כן, עם מי?! אוהבת המון, אביטל!

שאלה../images/Emo126.gif

אוקי אליענה האם שמת לב שאת משתתפת בהמון תוכניות ראליטי אפילו בשיר שלנו שיחקת מישהי שמישתתפת בתוכנית כזו... ועוד משהו האם היית מאוכזבת של זכית בפרויקט Y וכל הכבוד לך אפילו שלא זכית את הצלחת שם הכי הרבה מכולם בראבו

לאילנה ולאורון!../images/Emo80.gif

אתם רקדנים מדהימים. צוות מעולה ביחד. רציתי לדעת.. אליענה, את אוהבת לרקוד? איזה סגנון את הכי אוהבת? אורון, איך אליענה בחזרות? מה הסגנון שהכי היה כיף לך לעשות עם אליענה? (אגב שלח לי תמונות שלה בזמן החזרות
)

מיקמיק 1

New member
שאלות לאליענה ../images/Emo70.gif

אליענה קודם כל רק שתדעי שאת שחקנית מדהימה ורקדנית מושלמת
ואני אוהבת ומעריצה אותך
והשאלות שלי הם: 1. איך זה להשתתף בתוכנית? 2. יש סיכוי שתשתתפי בשיר שלנו עונה 3? 3. האם חשבת או שאת חושבת להיות רקדנית? (את רוקדת בצורה מושלמתת
). 4.מה את חושבת שתעסקי בעוד כמה שנים?

למעלה