שרשור שאלות לאליענה ואורון

0מיקמיק0

New member
לאליענה המהממת!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif

את מהממת!!!!!
את רוקדת מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!!!!! כבר ב"שיר שלנו" התחלת לרקוד קצת... אבל יש לי שאלה... את בטוחה שלא התחלת לרקוד לפני התוכנית

שרוש2

New member
אופס עשיתי טעות...הנה השאלות

1.איזה ריקוד היה לכם הכי קשה לביצוע? 2.איזה זוג הכי אהוב עליכם? 3.מי השופט הכי נחמד,שהכי נדיב בציונים? 4.אתם חושבים שתנצחו? בהצלחה,אוהבת אתכם מאוד!

anatila

New member
את הכי צועדת ומזיזה את עצמך בריקוד

אני מהמרת עליך כל הדרך אני אוהבת אותך מפרוייקט וואי ושיר שלנו בהצלחה רציתי לשאול האם תמשיכי בריקוד אחרי הכל כי יש לך את זה סקסית

ariel324

New member
../images/Emo127.gifאליענה ואורן

אליענה את רקדנה ממש טוב .... גם אתה אורן יש לי שאלה האם הקשר בינכם הוא רק בתוכנית או גם מעבר לתוכנית ? יש רגעים שאת עצבנית עליו? אורןי רגעים שאתה מתיאש מאליענה? נ.ב אליענה את זוכרת את עליאנה מגון (אושר)?

ortalll2

New member
לאליענה ואורון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום,קוראים לי אורטל ורציתי לשאול אתם לומדים את הריקוד תוך שבוע בלבד? איך המשפחה והחברים מגיבים? אני ישמח אם תענו! אורטל

ali l

New member
אורו ופולינה...הזוג במציאות

אני מהחוג!!!... ואני ממש מקווה שתצליח!!! בהצלחה...!!! חבל שפולינה הלכה...מה אתה חושב על זה?

אליענה ואורון

אליענה ואורון אתם רקדנים מדהימים הריקודים שלכם מאוד מתואמים וזה ממש מוצלח מה שאתם עושים שם על הרחבה אורון אתה מוביל נהדר ומורה ממש מדהים ואילענה יש לך את זה טבעי שהיהי המון בהצלחה בהמשך אני ובעלי בעדיכם מצביעים לכם ומחזיקים לכם אצבעות בהצלחה

אליענה ואורון../images/Emo27.gif

אתם רקדנים מדהימים ופשוט כיף לראות אותכם רוקדים=] אליענה- אני מקווה מאוד שתמשיכי לרקוד גם אחרי התוכנית כי יש לך כישרון עצום
זה ממש נראה שלמדת ריקוד עוד לפני התוכנית!!
רציתי לשאול אם זה נכון שאת עומדת להשתתף בטלנובלה החדשה של ערוץ 24 "ילדות רעות"? וגם אם את חושבת לפתח את כישורי הריקוד שלך אחרי התוכנית?

לאורון ואליענה!!

רציתי לשאול כמה זמן נותנים לכם ללמוד ריקוד? ואם אליענה ממשיכה לשחק בשיר שלנו? ואליענה את רוקדת מדהים!!!!! אורון אתה מדהים!!! אתה רוקד מהמם! ואליענה את רוקדת מאוד יפה! יש בינך לבין אורון קשר חברי כזה?

rbh4

New member
לאורון ואליענה

לאורון:יש לי שאלה אלייך אני יודעת לרקוד פסדובלה, טנגו וסמבה.אני רוצה להתחיל בקריירה של ריקודים אבל לא יודעת איך אם יש לך עצה אז מהר ואני יוד לך על זה אתה לא יודעת כמה.נ.ב אני בת 15 זה לא גיל מאוחר להתחיל???לאליענה:את רוקדת ממש יפה והשוטים לא יודעים על מה הם מדברים בשבילי את ואורון המנצחים .אוהבת -מוריה-

ali l

New member
בבקשה!!!...אורון!!! ופולינה!

אורון!!! אני מהחוג שלך!!! פולינה הבת זוג שלך...איך הרגשת כשהיא עזבה?!

ali l

New member
בפעם ה-3!!!

אורון!!! איך הרגשת?! כשפולינה עזבה?!?!? אני מהחוגגגג!!!

אליענה ענתה בראיון שהיה ברייטינג

שהיא לא בקשר עם אף אחד מהוילה. וזה לא נכון. סירק מ.סבהאט עובד על סרט מאד מצליח, בחו"ל.

m121

New member
אתם לא פוחדים ליפול באמצע ריקוד

בשידור חי בטלויזיה?

למעלה