שרשור שאלות לאיתן ודורית

../images/Emo41.gif שרשור שאלות לאיתן ודורית ../images/Emo41.gif

ביום רביעי הקרוב, ה-6.12.05 בשעה 20:00 יתארחו איתן אורבך ודורית מילמן LIVE ב-BlogTV ויענו לשאלותיכם. שרשור להם שאלות כבר מעכשיו!

קמילעעע

New member
איתן!%^@#%^@%$&@%$../images/Emo99.gif

איתן-קודם כל אתה מדהיייייייםםםםם!%^Y!%#^!#^^^%!^%^4 ונפנה לשאלה: איך זה לעבור מספורט כמו שחיה לריקודים?! איך הרגשת אחרי ריקוד הרומבה ששם בעצם לראשונה "נפתחת"..? איך דורית בתור מורה? דורית- איך זה לעבוד עם ספורטאי בין לאומי כמו איתן? איך גרמת לו "להפתח"? את משערת שתמשיכו להפגש אחרי הצילומים? ושאלה לשניכם- האם אתם נהנים לעבוד ביחד? והאם לאט לאט נרקם בינכם סיפור אהבה? מקווה שתענו, קמילה! [איתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן האהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאהא!R^@$T&@^&@^%&@^%&^@%]

irisiris1

New member
זוג או פרט

בעיתונות נכתב שאתם זוג מכחישים או מאשרים את מה שממילא נדע כולנו בקרוב?

אני שואלת!

קודם כל רציתי להגיד, אתם הפייבוריטים שלי! אז לשאלות: *יש איזשהו סיכוי שאתם יוצאים? *איתן אתה חושב שאחרי התחרות, אתה תמשיך לרקוד בשעות הפנאי? *דורית איך הגעת למסקנה שריקוד הולך להיות המקצוע שלך? *מי הם הזוג הכי אהוב עליכם עד עכשיו (חוץ מכם כמובן)?

nogangel

New member
*+*שאל!ת*+*

אוקיי, אז קודם כל אני רוצה ששניכם תדעו שאתם רוקדים מדהיםםםםםםםםםםםםם! ויש לי כמה שאלות: איתן, מה אתה הכי מעדיף? שחיה, ריקוד, או דוגמנות? דורית, איך איתן? הוא מקשיב לך? נכון שהוא סימפטי?! אתם מדהימים יפים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shani276

New member
אההה :| שאלות.

הזוג המועדף עליי
. אממ.. איתן (
) - *אפשר לראות שנכנסת חזק לקטע של הריקוד.אתה חושב שהיית מתייחס לזה אחרת אם הייתה לך בת זוג אחרת? *איזה מסגנונות הריקוד הכי אהבת עד כה? *איזה היה הכי קשה לביצוע? *מה היתרון הכי גדול של דורית? והחסרון?(ואל תגיד אין לה.
) *אתה כזה חמוד. (וזאת לא שאלה,זאת עובדה
). דורית - *איך זה לרקוד עם איתן? *את מרוצה מאיך שהוא רוקד?חושבת שהוא משתפר? *אם לא היית רקדנית היית...? בהצלחה בתוכנית
.

איתן ודורית המדהימים!!!!!../images/Emo70.gif

איתן- האם חשבת שתוכל לרקוד כך ולבצע את הצעדים שביצעת? בתור שחיין האם הצלת פעם מישהו? דורית- מהו הריקוד עבורך? מה הדבר הכי מרגש אותך בריקוד?

Palmer3

New member
איתן ודורית :)

גם שלי אתם הפייבוריטים. דורית- איך הגעת לתחום הריקוד? האם את רואה שוני רב בין איתן כרקדן ולבין איתן כשחיין? עם מי היית מחליפה איתן? מי הזוג שאת חושבת שהכי טוב (אחריכם..)? האם חייך השתנו מתחילת התוכנית ועד כה? מה רכשת מהתוכנית ומאיתן? איתן- איך הגעת לתחום השחייה? האם אתה מרגיש שהשתנית מתחילת התוכנית? מה רכשת מהתוכנית ומדורית (חוץ מלדעת לרקוד..)?

alin היחיד

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifאתם כאלה יפים ביחד

תגידו...........כבר הבנתם שאתם חייבים להיות זוג ?

sealion

New member
איתן ודורית

איתן החתיך!!!!חולה אלייך!! אתה חתיך כוסון שאי אפשר לתאר!!! אתה רוקד מהמם!! אני חולה אלייך והבת ודורית גם את לא רעה חח סתם את רוקדת ממש יפה עובדה תראי לאן איתן הגיע!!

solitary shell

New member
על מי אני אסתכל עכשיו בתוכנית?!?

איתןןןןןןןןן תעשה לי ילד!!!! סליחה..הייתי חייבת להגיד את זה! =/

shsh1003

New member
אתם מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין עליכם!!! איתן: כשהיית קטן מה חלמת להיות?? איזה ריקוד הכי אהבת?? דורית: מאיזה גיל את רוקדת? איזה סגנון את רוקדת בעיקר? ולשנכם: יש מצב שתהיו בסוף זוג??('בקשה תגידו כן!!!!)

00רונאל00

New member
אתם רוקדים ממש יפה

אבל לדעתי אתם צריכים לרקוד ריקודים בעלי קצב משתנה!! למשל שנייה אחת זה קלאסית ואחר כך אתם בסלסה...

tallllll1

New member
איתתתתתתתתתתתתתתתתתןןןן

התנשא לייייי? חח מתה עלייךךךךךךךךך השאלה שלי: אתה ודורית זוג גם במציאות???

amo69

New member
אחי למה?

איתן גבר...אתה היית שחיין בין הטובים בארץ..היה לך כל מה ששחיין מקצוביע יכול לרצות..למה לעזאזל וויתרת על זה? דורית וכל הבנות..רדו מהקטע של הזוגיות..איתן רוצה אחת פנוייה ולא תפוסה אהמ כמו דורית!!

איתן ודורית

איתן אתה האדם בין היפים בארץ!!! אתה רוקד מהמםם.. שאלה: עכשיו כשניסתם את שלושת המקצועות:רקדן,שחיין ודוגמן. איזה מקצוע אתה הכי מעדיף ולמה?

Harpush

New member
איתןןןןןןן |W#$^#$^$^%&*$../images/Emo99.gif.

רקדתם מדהים. [וכן, הרבצתי לטלוויזיה כשאמרו שאיתן מודח.]. אמ, יש שם פרוטקציות לפי דעתכם? נהנתם? כמה זמן השקעתם בלמידה?

avia4u

New member
אהאהאהההה

אם יש סיכוי שאיתן/דורית רואים את ההודעה הזאת אז הנה: אני חושבת שאתם מדהימים ושאתם רוקדים נהדר ביחד, ושדורית את מקסימה וחמודה ורוקדת נפלא ואיתן, שאתה מתלמד טוב, ואצילי וחמודד :] וחבל שלא המשכתם כי רציתי שתמשיכו :[ בלאט, בהצלחה בהמשך!

למעלה