שרשור שאלות לאיתן ודורית

good girls

New member
איתן ודורית

ממש חבל שהם הודחו... איתן רוקד מהמם ודורית בת זוג מצוינת בשבילו....

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| איתן ודורית!

קודם כל אני חייבת להגיד שאתם מקסימים ומתוקים ותמכתי בכם מתחילת התוכנית וממש עצוב לי שעזבתם את התוכנית... אבל העיקר שנהנתם ושהייתם פשוט מדהימים! אני רוצה לשאול- איתן, אם היית דורית ליום אחד, איך היית מנצל את זה? דורית, אם היית איתן ליום אחד, איך היית מנצלת את זה?

../images/Emo23.gif לאיתן ודורית היקרים../images/Emo70.gif

חבל לי מאוד שאתם אלו שיצאתם מהתוכנית.. דוקא חשבתי שניצה ודניס יצאו מהתוכנית הפעם הזאתי אך טעיתי... איתן למרות שאתה לא הרקדן מבין השניים אלא דורית לפי דעתי אתה רוקד ממש ממש יפה וכול הכבוד לך! דורית גם את רוקדת יפה מאוד ורואים שאת רקדנית מקצוענית... אני מקווה שתמשיכו עם הריקוד גם לאחר הפרישה מהתוכנית כי זה מאוד מתאים לכם... דבר שני: אתם נראים זוג מאוד יפה ביחד. שתי שאלות לי אליכם: 1) מה דעתכם על תגובותיהם של השופטים, האם אתם נעלבים מהתגובות? 2) מה דעתכם על הצחוקים שעושה אבי קושרניר המנחהף האם אתם נהנים מזה...? בתודה רבה: יעל אלבז- דקל.

איתן!!!../images/Emo19.gif

איתן המושלם!!
האם קיבלת את העזיבה בטוב? אתה עצוב בגלל ההדחה? איך היה לך עד עכשיו? אתה עדיין תרצה להמשיך לרקוד? בתאל

KORAL17C

New member
אוי אוי אוי איזה שאלות

איתן ודורית שחקתם אותה איתן אתה חתיך תמשיך לירקוד, דורית את מדהימה את רקדנית מצוינת אין מצב שתהיו בייחד למה היא תפוסה,, אבל אתם מתאימים

KORAL17C

New member
אוי אוי אוי איזה שאלות

איתן ודורית שחקתם אותה איתן אתה חתיך תמשיך לירקוד, דורית את מדהימה את רקדנית מצוינת אין מצב שתהיו בייחד למה היא תפוסה,, אבל אתם מתאימים

איתןן מלך יפה שליייי

לא נורא בובי.. אתה מלך!! ושום תוכנית לא תשנה את זה!! אוהבתותך!!! מה מתכנן לעתיד?!?! יש איזה תוכניות?!?! בהצלחה בכל.. מווואההה

Amitus

New member
לאיתן ודורית:../images/Emo140.gif

קודם כל אתם מדהימים, ונראה לי שאתם היחידים שבאמת ניסו להנות מהריקוד ככל שאפשר ולא להסתכל על זה כתחרות..אז כל הכבוד..!!!!!!!! דבר שני: 1.יש בניכם הפרשי גובה זה הפריע לריקוד? 2.איך בחרתם איזה סגנון לרקוד? עמית

Crazzzzzy Girl

New member
גם אני רוצה

אז ככה קודם איתן ודורית לדעתי הייתם מקסימים אתמול והריקוד הלטיני היה חמוד להפליא איתן
מה שלומך ? אתה מאוכזב מההדחה ? אתה חושב שתמשיך לרקוד ? יש מצב שאתה חוזר לשחות ? פליזזזזז(אתה הסיבה שהתחלתי לאהוב את הספורט לפני 5 שנים) ומה תאריך הלידה שלך ?(לא מצאתי אותו באף מקום ) דורית
מה שלומך מתוקה ? את מאוכזבת מההדחה ? אתם תמשיכו לרקוד ביחד ? מתי את נולדת ? ואיתן ... רוצה להתחתן איתי ?
תודה לכם ואני ממש מקווה שנראה אותכם עוד על המסך ביחד כי זה כיף אני די שוקלת להפסיק לראות את התוכנית נישוקים
|וחיבוקים

sdavid1

New member
שאלות לאיתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

איתן רציתי לומר לך שאתה פשוט בנאדם מקסים! חח אני נורא מאוחזבת שאתה לא ממשיך לתוחנית הבאה
משתתפת בצערך אך תמשיך לרקוד אל תאבד תקווה ולנו אוהבים אותך :-* בהצלחה בהמשך ולשאלותינו : 1.איך אתה מרגיש אחרי ההדחה? 2. יש לך חברה(חברה שלי שאלה)
3. איזה עדה אתה (סליחה על החפירות אבל אני סקרניתתתתת בטירוףף) ואתה נורא חמודדדד i love you

edeneden1234

New member
ואני חשבתי שיש שרשור מיוחד.

דווקא בגלל זה לא ייקחו את השאלה שלך, שרשרי!

איתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif

קודם כל אתה מ-ד-ה-י-ם-! פשוט הורס! היית צריך להשאר בתוכנית ודורית את הכי חמודה שיששששששששש רציתי לשאול האם היה קשה לעבוד יחד? והאם יש מצב לקשר בינכם?(למרות שאת זה כבר כולם שאלו) ושוב להגיד לכם שאתם הורסיםםםםםם שניכם!

rishm

New member
איתן,דורית-שניכם הכרתם את שקד ז"ל

דורית, אם אני לא טועה - לימדת ריקודים סלוניים בקרית ים לפני מספר שנים. שקד למדה אצלך.. איתן -בתקופה ששחית באגודת השחייה של ק. ביאליק, שקד- שהיתה גם שחיינית באגודה, חלתה בלוקמיה. לבקשתה באת אלינו עם נתלי לבקר אותה. בכל התקופה שהיתה חולה קיוותה לחזור לשני הדברים שאהבה: ריקודים סלוניים ושחיה. שקד נפטרה בספטמבר לפני שנתיים והיא בת 11. מבחינתי ראיתי בזה סימן כלשהו בכך שצוותו אתכם לרקוד יחד וקיוויתי שתזכו ותוכלו לתרום לכיתת האומנות שאנו מקימים על-שמה בבית הספר.. אני מקווה שעכשיו, עם ההודעה הזו, אתם אולי זוכרים אותה. אני מאחלת לשניכם ביחד וכל אחד לחוד הצלחה. אמא של שקד

whirlpool

New member
לזכרה של שקד

אמא של שקד שלום, אין באמתחתי מילים היכולות להביע עד כמה אני מצטערת. הייתי רוצה לדבר איתך באופן אישי ולא על גבי הפורום. אנא השאירי לי את מספר הטלפון שלך כדי שאוכל ליצור איתך קשר. זוכרת, אוהבת ומתגעגעת, דורית

rishm

New member
עבר כל-כך הרבה זמן....

את לא יודעת כמה אני מתרגשת לראות שאת זוכרת אותה.... אשמח לדבר איתך בכל שעה: 050-6550455 רינה.

rondon2

New member
שאלה לאיתן ודורית.

נכון שבריקוד הגבר הוא זה שצריך להוביל, אז איך זה מסתדר ברגע שאיתן פחות מנוסה ממך?

צוף בו

New member
שאלה חשובה מאוד! לאיתן ודורית

1)מה דעתכם על מצב החסות בשטחים?

צוף בו

New member
שאלה חשובה מאוד! לאיתן ודורית

1)מה דעתכם על מצב החסות בשטחים?

yaelag

New member
לדורית ../images/Emo140.gif

את רקדנית נהדרת בעיניי. כל הכבוד על העבודה ותודה על כמה שבועות של ריקוד מקסים. דוקא איתן אורבך המופנם משהו הרוויח בגדול שקבל רקדנית נעימה כל כך ללמד אותו ולרקוד לצידו. בדרכים נעימות (כך נראה על המסך) הבאת אותו ללמוד להוציא מעצמו צד שונה. כל הכבוד. ולאיתן, ברכות על הצלחתך עד כה. לטעמי הייתם צריכים להשאר עד הגמר, וחבל שלא. כל הכבוד לך על הרצינות.

למעלה