שרשור שאלות לאיתי בן חורין

אני מתלבט - שאלה דחופה לאיתי

אחת הסיבות שמכריעות אצלי וגורמות לי לנטות לא להצביע לכם היא העובדה שיש סיכוי גדול שלא תעברו את אחוז החסימה ותבזבזו אלפי קולות של המחנה החילוני שילכו לימין ולחרדים למה? למה שלא תפעלו תחת מרצ או תחת שינוי? או אפילו עלה-ירוק חבל הבזבוז הזה איך אפשר לקחת אחריות כזו?

ישראל אחרת תעבור את אחוז החסימה!

בואו לא נהיה פרשני טלוויזיה, כאלה יש לנו מספיק... אני מצביע תמיד לפי המצפון שלי. אם היתה בכנסת הנוכחית, מפלגה שמייצגת את הדעות שלנו, אז לא היינו צריכים לצלול לתוך הגועל נפש... אבל המצב של המדינה והעובדה שנשבר לנו מהפוליטיקאים, הובילו אותנו למצב שאין לנו ברירה.

ronen1981

New member
אין אפילו סקר אחד שאומר שאתם עוברים

רובם אפילו מנדט אחד לא נותנים לכם. (חשוב לציין סקר מיצג ולא סקר בקרב חברי מפלגת ישראל אחת )

בולשיט

כל העיתונים הגדולים ותוכניות הטלויזיה הפוליטיות חוזים לנו מנדט-שני מנדטים. לפחות אל תשקר. תקרא עיתונים ותראה פוליטיקה ומשעל חם.

ronen1981

New member
תביא הוכחה סריקה של כתב קישור.

תוכיחי לי שבודעות כמה סקרים של מכונים ידועים עם שמכילים לפחות 500 איש עליהם הסקר מתבסס שאתם עוברים אחוז החסימה. (תזכי לפחות כאב ראש ממני אז שווה לך.)

סלילה גברת אחרת

אין אף סקר של העיתונים הגדולים(ידיעות ומעריב) שחזה לישראל אחרת שתעבור את אחוז החסימה.

Read My Lips

11/12/2002 ישראל אחרת לא תעבור את אחוז החסימה. תקראו את ההודעה הזאת מייד בסיום הבחירות לכנסת ה 16.

סיסי ע

New member
עוד שאלה

מה קרה עם שינוי? למה הם התנכלו לכם לאורך הדרך? לא הייתי מסופקת מהתשובה שלך בעניין נשים במפלגה. לא חייבים לשריין, אבל אפשר להבטיח שיהיו נשים במקומות ריאלים. אני בטוחה שיש נשים מצליחניות במפלגה שלכם וראוי שגם הקול שלהן ישמע ועשייתן תראה. נשים לא יצביעו עבורכם כי אתם באים כולם מרקע מילטריסטי(התעוררות). אם יהיו נשים פעילות ברמה הריאלית אפילו אני אצביע עבורכם!

עוד תשובה

רשם המפלגות זרק את שינוי מכל המדרגות. שינוי מפחדים מישראל אחרת ולכן הם ניסו לחסום את דרכנו אך הם לא הצליחו.

ronen1981

New member
שקר נוסף.

שינוי יכלה להגיש ערער ובכך להכשיל אותכם דבר שלא עשת. אתם עשיתם תרגיל מסריח בכדי לעקוף את חוק מימון מפלגות את זה אתה לא מספר לציבור.

LIGHTPALADIN

New member
שאלה חשובה בנוגע למצע.

במצעכם רשום שאתם בעד העלאת אחוז החסימה ל5% (שזה 6 מנדטים.) האם תתמכו בכך גם כשתיהיו (אם תיהיו) 2 מנדטים בכנסת או שתנהגו בצביעות?

../images/Emo41.gif הודעת פרידה ../images/Emo41.gif

"בחייה של כל חברה מגיע רגע בה היא חייבת לבחור אחת משתי אפשרויות: לברוח או להלחם". - נלסון מנדלה. כדור העתיד של המדינה, כמי שרואים את החברה הישראלית הצועדת ללא כיוון, החלטנו לקחת אחריות ולנענע את הכנסת מבפנים. בתקופה הקרובה ישראל אחרת תצא לקמפיין שטח אגרסיבי. אנחנו כבר עשינו את הצעד שמוביל מפאסיביות לאקטיביות ואנו מאמינים בחזון שלנו, בערכים שלנו, במצע שלנו ובאנשים שלנו. אני מזמין כל אחד ואחת מכם/ן להצטרף אלינו במסע אל עבר ישראל אחרת. זה לא יהיה קל, כולם מנסים לשים לנו רגליים, אבל עשיית דברים גדולים מעולם לא היתה קלה... תזכרו-אף אחד לא יעשה את העבודה בשבילנו. לנו נמאס לחכות למשיחים ולכוכבים. בואו איתנו! אני מזמין את כולכם להרים טלפון ל 03/7353535 ולקחת חלק בעשייה שלנו. כמו כן, אני רוצה להזמין אתכם לכנס גדול שיערך במוצאי שבת 14/12 במודיעין. תודה לכם/ן שבאתם/ן, ותודה לתפוז שמארח אותנו. הלאה המהפיכה! בברכה, איתי בן חורין.

dylan

New member
טוב, אני מבין מזה שמבע"ח לא אכפת

לכם. את הקול שלי כבר לא תקבלו.. בכל זאת אני אשמח להתייחסות ממנהלי הפורום (גם לגבי השאלה וגם לגבי ההתעלמות של איתי).

דילן, שלום ../images/Emo45.gif

כמו שענינו בעבר, לא הספקנו לגעת בכל תחום ותחום בחיינו. עניין זכויות בעלי חיים חשוב לנו, אך לא נתנו עליו את הדיעה, כמו כמה נושאים אחרים, כגון מערכת הבריאות, שיכון ודיור ועוד. אני מזמינה אותך לקחת חלק מהעשייה שלנו, להקים צוות מקצועי ולפתח מצע שיעסוק באופן ספציפי בזכויות בעלי חיים. כך צוותים הוקמו, אגב. כל אחד שהצטרף הקים צוות אחר. המצע שלנו מורכב מעשייתם של 12 צוותים מקצועיים(כלכלה, רווחה, נשים, מדיני, דת ומדינה, חוק שירות אזרחי, חינוך, תחבורה, משטר ודמוקרטיה, מיעוטים ואיכות הסביבה). שיהיה ברור, אנחנו ממשיכים בפיתוח המצע, שיפורו והרחבתו. מפאת מחסור במספר פעילים ובעומס עבודה בלתי רגיל על כל אחד מאיתנו, אתה פשוט מוזמן להצטרף ולצרף חברים/ות שלך ולהתחיל לכתוב את המצע של בעלי זכויות חיים. בהזדמנות זו אני מזמינה כל אחד ואחת לקחת חלק בלהעיר, להאיר, לשפר ולפתח כל מצע שלנו. תודה.

ronen1981

New member
כשנכנסתי לפה לראשונה.

אחרי שקראתי את המצע שלכם נתתי לכם לא מעט קרדית (אחותי אמרה לי לבדוק אותכם.) ראיתי שאתם מעיין חיקוי של שינוי שהוסיף עוד אלמנטים ושינה קצת דברים והתפשר רבות בנושא דת ומדינה כך שחבל שאנשים יצביעו לכם ולא לדבר המקורי. ככל שהיתי פה יותר נוכחתי כמה אתם לא ראויים ופשוט אם הרמה שנתקלתי בה היא רמה של אלו שישבו בכנסת מטעמכם (וכך כנראה יהיה) אוי עלינו. ועוד החוצפה שלכם לשקר במצח נחושה ולהכפיש רק הגדילה את האנטיגוניזם שלי ביחס אליכם. במקום מפלגה שאמורה לראות בשינוי שותפה הפכתם אותנו לאויב הגדול שלכם ואתם תביאו לנזק לאותו ציבור שאתם מתימרים ליצג אני מקווה שהציבור יבין זאת ולא יצביע לכם.

פראזניק

New member
רונן, אחת ולתמיד, אולי תסביר לי...

מה עושה שינוי חוץ מאשר להבנות על שנאה? מה בדיוק גרם לשינוי הדמוקרטית להפריע בעקביות ובפחד שכזה ל´ישראל אחרת´ לרוץ לכנסת? אל תביא לי מצע, שינוי כבר יושבת בכנסת מאז ימי ברק, מה היא עשתה חוץ מאשר לצרוח (ואת זה יודע לפיד לעשות יפה) באופוזיציה על החרדים? לפיד הוא אדם שזעזע אותי אישית, כאשר בראיון ברשת ב´, כאשר ביקשו את תגובתו בקשר לאיזה פיגוע או משהו דומה, הוא לא שכח בסוף להוסיף בהתחנחנות אופיינית, שמפריע לו שמאייתים ואומרים את שמו של נשיא יוגוסלביה לא נכון. יש פיגוע, אנשים נהרגים בארץ ואחרי שהוא מתלהם, כדרכו בקודש, הדבר שמפריע לו זה שאנשים לא אומרים נכון את שמו של נשיא יוגוסלביה... אני לא יודע אם לישראל אחרת יש מה למכור, תשובות לשאלותי לא קיבלתי וגם אם אקסל, שום דבר, לבד מפעילות, לא יוכל להוכיח אם הם רק מדברים או גם עושים, ושום דבר לבד מבחירתם לא יוכל להוכיח אם גם הם יטחנו בפוליטיקה כמו כולם וישכחו את הדיבורים היפים והלא כל כך ראליים שלהם. אבל מה שברור, לשינוי, חוץ משנאה ופתרונות לא מציאותיים, אין מה למכור בהצלחה.

למעלה