שרשור קדם אירוויזיון!!

גלושש

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo110.gifOMG

האחיות פיק
לא חבל על האוזניים שלי

ךגלכחעגכ ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

יואיאואיואייאו איך הלב שלי דופק!!
הוא היה פשוט מדהיםםםםםם!!!!!!!!!!!! כמה כישרון?!!?!? כמה כישרון בבנאדם אחד?!?! והוא באמת היה חתיך
גאד היה מדהים!!!!!!! ק'כחגיכחג

אני עדיין חיה?

כמעט נלתי מהכסאאא! והלב שליי יואוו!!! הוא היה כ"כ מדהיםם! אין מילים לתאר את הכישרון שלו! וחתיך זה לא מילה
את צודקת
ק'כחגיכחג זה בדיוק מה שאני מרגישה עכשיו!

t0mi

New member
זה חוקי?

כל השלמות הזאת של סקעת, זה חוקי, הוא רוצח אנשים!!! איןןן עכשיו הייתי קרובה במילמטר לעילפוןןןן, איזה מושלםםםם

כנסווווווווו

באמא שלייייייייייייי הבן אדם הזה פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!! הורסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פשוט ש-ל-מ-ו-ת.. ודרך אגב אני אפרת.. נעים מאודדד..............

ayaliar

Well-known member
מה עוד אשר לבקש?!

לאן זה יגיע הראל? בסוף לא ישאר לי אויר! איך כל פעם אתה מצליח להמם אותי מחדש כאילו זו פעם ראשונה בחיים שלי שאני נחשפת לכשרון העל-טבעי הזה?! איך?? מה אני אעשה כשיצא אלבום? אין עליו בעולם. אין יותר מוכשר ממנו, אין יותר פרפורמר ממנו, אין יותר כוכב ממנו. פשוט אין.

מסכימה איתך בכל מילה!../images/Emo45.gif

אני פשוט מתפלאת איך אחרי שהוא כ"כ חולה הוא עדיין מצליח להראות בריא לגמרי. כמה אנרגיות יש לו
ועל הכשרון כבר אין מה לדבר
אני עדיין לא נרגעתי
.

אני פשוט רועדת.. ../images/Emo60.gif

זה פשוט לא יאומן... באמת שהוא מצליח להפתיע כל פעם מחדש עם הכישרון ה.. על טבעי שלו כמו שאמרת!! הוא פשוט מדהים!! איזה בנאדם מיוחד אלוהים! אני רוצה לראות את זה שוב!!

איזו דרך יפה למות ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

אני עוד אקבל התקף לב מהבחור הזה
מי מי מי הגאונים שיצרו את השלמות הזאת?!?! גאד אני מאושרת
אני בחיים לא אצליח להרדם היום!!!

חחחחחחחח

אני לא יכולה לעמוד בכמויות האלו של הכישרון והמקסימות שלו
. הוא פשוט בן אדם מ-ד-ה-י-ם-! המבט שלו. והחיוך.
. תצילו אותי
.

למעלה